- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Nem az Nfs(ek) lesz(nek) amivel majd játszani fogok, a fő irány Iracing, Live For speed, stb.
Szóval elsősorban szimuláció, csak másodsorban arcade.Gondolom az ilyen játékok szimulator játékok több kormány tipust/márkát támogatnak.Nekem ez lenne a lényeg.
Már kérdezgettem a kormányos topikban, de még nem tudok dönteni.Ami neked van annak ez egyik kis tesóján gondolkodok(DFGT)a 900 fok miatt de az is marha drága újonnan.Nézegetem a majd a használtakat, csak bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Pl. miét van ennyi g27 eladó?
De ha veszek is használtan akkor biztosan garisat fogok.
Tényleg, a G27-el lehet szekvenciálisan is a bottal váltani?(vagy csak H-ba?jó lenne mind2ő)Szerk:
Most néztem, lehet olcsóbban is kapni [link]
De a G27-el is nagyon szemezek.Szóval fontos lenne a jó kormány. Pl. mikor régen f-es astrán volt jó volt az is, de utána mikor átültem egy e46...szóval ég és föld. És nem komfortot emelem ki, hanem az irányíthatóságot.Annyira jó, mindig csak mennék vele, ne ezért szeretnék egy jó kormányt, de nyilván a hátsó kerékhajtás is élvezetesebb...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest