- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
csíterek melegágya ezen majdnem beszrtam
Más: Mikor teszik vissza a régi kerékvágásba a pályák szintjeit, máskor napi 1-2 pro T2 cuccot nyerek, most meg tegnap óta semmi sem esik.
(#4140) feri1014
Én értem miért nem tesznek semmit, amíg fogy a boost meg 10.000-en aktívak naponta, addig minek is mozdítsák meg a hátsójukat. Én egy gigantikus összefogásra lennék kiváncsi ahol egy fél világ mellőzné egy-két napra a játékot akkor talán egyből lenne ötletük a csalók kiszűrésére.
Egyébként meg azt gondolom hogy aki magas sebességgel csal az a kisebb hányad, ugyanis a legtöbben be tudják állítani a hack-ben hogy csak egy bizonyos sebességet érjen el az autó pl R8 audi 380km/h és az már nem mindenkinek gyanús csak aki ismeri valamennyire a játékot. -
Padlás
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
Szvsz simán tudják őket bannolni. Szerintem vagy olyan sok csaló van, hogy észre sem lehet venni a bannolást vagy nem foglalkoznak vele.
Bár nem értem, hogy miért nem csinálják meg például, hogy ha valaki irreálisan magas sebességet ér el azt egyszerűen kizárja a a futam végén a rendszer és nem kap se repet se cash-t. Valami hasonló védelmet simán el tudnék képzelni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest