- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csab991 #3181 üzenetére
Hát ez egy kész kálvária amit nyomok. Szilvával kezdtem, ok csinosítgatom dobálom bele a partokat amiket nyerek. Nem egy bajnok autó de rendere 2-3. helyet hozom vele stabilan az általam kedvelt (begyakorolt) pályákon.
A probléma ott kezdődött, hogy T2-esből elősre vettem egy Evo IX-et. Hamar kiderült, hogy hiába pimpelem az bizony annyit ér mint "annak" egy pofon. Oké, eladtam gyüjtögöettem vetem egy Imprezát. Sajnos erről is kiderült, hogy kb mindenre jó csak versenyt nyerni nem.
ezek után tévedtem ide kínomban, ahol egyből fel lettem világosítva, hogy nem véletlen, hogyT2 kocsikból a legtöbben Z4-el, RX7-el meg Lotus-al tolják. A többi verda ugyanis... nem olyan jó na.Most ott tartok, hogy lvl 23 vagyok, van kb 250k-m és van egy "mezei" RX7-em (345/350/318-as statokkal). A dilemma, hogy lecseréljem-e ezt a verdát egy RX7 BM-re (300k) vagy várjak a Lotusig (oda 400k és lvl 25 kell).
Főleg spirnt versenyeket tolok, mostanság a Rock&Union-on nyomulok, elég közkedvelt pálya.
mod:
Az tudjátok hogy az RX7 BM alapból milyen tuning partokot tartalmaz? Csak motor vagy más partok is vannak benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest