Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Kaptam ma egy levelet.
Ez volt a tárgy: NFS Banned accountÍrták, hogy ha nem érzem jogosnak, írjak nekik.
Végülis írtam, de nem hinném, hogy bármit változtatni fog a dolgon.A legszomorúbb az, hogy tényleg nem használtam semmi csalást.
Ha emlékeztek rá, volt valaki itt a fórumon, aki garázshelyet kínált, amikor írtam neki hogy engem érdekel, és vissza írt, hogy okés, de ez hack, akkor rögtön írtam is neki, hogy köszi, de akkor nem érdekel, mert azt soha nem használok...
Most jól ki fog röhögni a srác, mint azt priviben is tette, hogy hülye vagyok, hogy ennyi pénzt bele tolok egy játékba...Az utóbbi hónapokban nagyjából 15.000 ft-ot költöttem a játékra, úgy éreztem játszom vele annyit, hogy támogassam őket ennyivel.
Úgy gondolja az EA talán, hogy ha bannolják a loginomat, akkor indítok újat és abba is bele fogok tolni ennyit?
Mert biztos, hogy nem. Sőt. Azt hiszem többet EA játékra a büdös életben nem fogok egy ft-ot sem költeni.További jó játékot kívánok nektek!
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Az faca! Nem rég toltam bele 15.000 ft-ot a játékba, ha most bannolnának csak úgy random... hát nagyon nem örülnék...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest