- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #20822 üzenetére
Kaptam ma egy levelet.
Ez volt a tárgy: NFS Banned accountÍrták, hogy ha nem érzem jogosnak, írjak nekik.
Végülis írtam, de nem hinném, hogy bármit változtatni fog a dolgon.A legszomorúbb az, hogy tényleg nem használtam semmi csalást.
Ha emlékeztek rá, volt valaki itt a fórumon, aki garázshelyet kínált, amikor írtam neki hogy engem érdekel, és vissza írt, hogy okés, de ez hack, akkor rögtön írtam is neki, hogy köszi, de akkor nem érdekel, mert azt soha nem használok...
Most jól ki fog röhögni a srác, mint azt priviben is tette, hogy hülye vagyok, hogy ennyi pénzt bele tolok egy játékba...Az utóbbi hónapokban nagyjából 15.000 ft-ot költöttem a játékra, úgy éreztem játszom vele annyit, hogy támogassam őket ennyivel.
Úgy gondolja az EA talán, hogy ha bannolják a loginomat, akkor indítok újat és abba is bele fogok tolni ennyit?
Mert biztos, hogy nem. Sőt. Azt hiszem többet EA játékra a büdös életben nem fogok egy ft-ot sem költeni.További jó játékot kívánok nektek!
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #20822 üzenetére
Az faca! Nem rég toltam bele 15.000 ft-ot a játékba, ha most bannolnának csak úgy random... hát nagyon nem örülnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borderlands 4
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest