Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
chris1997
üzenetére
chris1997 a GT3 RS autót nagyon lerontották az előző teljesítményéhez képest. Jó, nem mondom hogy nincs az élvonalba, de nagyon jól kell taktikázni hogy minden rendben legyen vele. Bár a CCX-ről nem igen tudok nyilatkozni, viszont az Agera az nagyon megy, nekem 3 ultra cuccom van benne, a tübbi pro, de így is legtöbbször versenyen otthagyom a versenyzőket, ha épp nem rammolnak le... De hozzáteszem tegnap vagy mikor Dover Streeten annyira lerammoltak hogy nagyon szépen lemaradtam, mégis sikerült 5 embert behoznom, és nyertem is, pedig nem 1 csillagos autók ellen mentem. Jó, biztosan számít a vezetés is, de ebbe véleményem szerint benne volt az autó teljesítményének a keze is.
A többi 3 autót amit kapsz mellé az véleményem szerint mind kuka...

Új hozzászólás Aktív témák

- Router gondok
- Xbox Series X|S
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest