Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ezekkel én is találkozok mind, meg az árnyékos dolog cilvil autóknál is van asszem,amúgy én úgy hívom ezeket aminek csak az árnyéka látszik hogy Lopakodó 1:54
Én azt bírom legjobban mikor felgyorsul a Rhino vagy a Járőr autó, és úgy megy mintha kerozinnal menne meg nitróval. aztán már csak azt látod hogy repülsz hátra fele vagy valami mintha elment volna melletted (és azt gondolod magadban: Ennek két gázpedálja van de azt is tövig nyomja. )
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Jah...a nagy kedvencem nekem is mikor a rhino irányt vált egyik pillanatban feléd jön 150el a másik pillanatban már az épp ellentétes irányban előtted menekülő csapattársad üldözi...
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta
De ha fordítva van akkor én is pipa vagyok mert megy előttem aztán egy pillanat és megfordul...frontálisan belém jön,mintha egy betonfalba durranna bele csóri skyline 
Új hozzászólás Aktív témák

- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP Pavilion 14 i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta