Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56 #11348 üzenetére
Ezekkel én is találkozok mind, meg az árnyékos dolog cilvil autóknál is van asszem,amúgy én úgy hívom ezeket aminek csak az árnyéka látszik hogy Lopakodó 1:54
Én azt bírom legjobban mikor felgyorsul a Rhino vagy a Járőr autó, és úgy megy mintha kerozinnal menne meg nitróval. aztán már csak azt látod hogy repülsz hátra fele vagy valami mintha elment volna melletted (és azt gondolod magadban: Ennek két gázpedálja van de azt is tövig nyomja. )
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #11348 üzenetére
Jah...a nagy kedvencem nekem is mikor a rhino irányt vált egyik pillanatban feléd jön 150el a másik pillanatban már az épp ellentétes irányban előtted menekülő csapattársad üldözi...
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta
De ha fordítva van akkor én is pipa vagyok mert megy előttem aztán egy pillanat és megfordul...frontálisan belém jön,mintha egy betonfalba durranna bele csóri skyline
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Óra topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest