- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56 #11348 üzenetére
Ezekkel én is találkozok mind, meg az árnyékos dolog cilvil autóknál is van asszem,amúgy én úgy hívom ezeket aminek csak az árnyéka látszik hogy Lopakodó 1:54
Én azt bírom legjobban mikor felgyorsul a Rhino vagy a Járőr autó, és úgy megy mintha kerozinnal menne meg nitróval. aztán már csak azt látod hogy repülsz hátra fele vagy valami mintha elment volna melletted (és azt gondolod magadban: Ennek két gázpedálja van de azt is tövig nyomja. )
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #11348 üzenetére
Jah...a nagy kedvencem nekem is mikor a rhino irányt vált egyik pillanatban feléd jön 150el a másik pillanatban már az épp ellentétes irányban előtted menekülő csapattársad üldözi...
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta
De ha fordítva van akkor én is pipa vagyok mert megy előttem aztán egy pillanat és megfordul...frontálisan belém jön,mintha egy betonfalba durranna bele csóri skyline
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest