- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
LVL60-ra ad valamit a gém? garázshelyen no meg a rendszámtáblákon kívül.
-
ETOM
addikt
Játszhatatlan a gém.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15165 üzenetére
Végre suprát akartam úgyis. Király.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #15133 üzenetére
Kész ez a játék.
Én megint hanyagolom. Mert elég stresszel ez a sok csaló.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #15069 üzenetére
Köszi szépen
Tegnap lett meg az ára gyors meg is vettem. Már csak alkatrészek kellenének bele, de nem akar adni a játék.
-
ETOM
addikt
Hát igen az LFA meg a mustang a másik két alternatíva, de nem tűnnek valami kezes báránynak. Most wanted escape miatt is lenne jó egy S járgány.
-
ETOM
addikt
Lotus Evorát S-ig fel lehet tuningolni? Valami verdát akarok S classba.
-
ETOM
addikt
Ne mondjátok, hogy megint szar escape. Reggel még high stakes jó volt.
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14980 üzenetére
100 versenyből 1 csaló lesz arra már téged is bannoltak rég.
Viccet félre téve ez így nem hiszem, hogy szórakoztat legalábbis játék élmény nullával lehet egyelő, de te dolgod. -
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14974 üzenetére
Itt az a probléma, hogy akkor csaljon mindenki? És jó lesz a játék. Én nekem viszonylag szar a statom. Ma is volt 5-6 csaló. Dragon mindig vannak. De attól, hogy csalok én is mi változik? Megéri kockáztatni akkot? Lehet inkább valami csapatba kéne verődni akik nem csitelnek szanaszét és lehetne privátban játszani jókat.
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14971 üzenetére
Nem tudom mit vártál amikor tele van mindenikek a hócipője a csalókkal. A PH közösségben főleg nem divat ez a hozzáállás.
-
ETOM
addikt
Végre jó escape. Hurrá
-
ETOM
addikt
free roam filter még mindig ki kapcsol. Elég zavaró. Nincs atom lag amúgy is..
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14903 üzenetére
Csak az a vicces, hogy elég visszakeresni éééss: [link]
Egyébként jó sok hsz lett azthittem már kaptunk valami ajándékot. 1000boost
-
-
ETOM
addikt
---------------------------
Error
There has been an undefined error, please check that the servers are availiable and try again.
OK
---------------------------Ez mi ez csak nálam?
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14789 üzenetére
Dragra skillezet ultra murcim (jó nem tökéletes) úgy lehagyta mint a szart. Végére meg belassult a gyerek. Vagy ennyire jó az LFA dragba? Nem is volt full ultra gyerek meg drag skill-t sem használt.
Igen én vagy brianoverclock. Ha megmondod milyen verdával voltál lehet tudom megszoktam sasolni a verdákat ha van idő.
Most nézem egy csapatba vagyunk Crew Wars-n is.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14787 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14785 üzenetére
Még ez sem akar összejönni 3x vág ki, hogy nincs player. Már 5 perce keres.
De kösz a tippet nem adom fel pár win kell még az 50 draghoz.
-
ETOM
addikt
válasz
tatabike #14782 üzenetére
Hát jah én csak azért szeretem mert ott nem csalnak vagy nagyon ritka..
drag=használhatatlan 1 körbe 2-3 csaló
versenyek=autofinish meg egyéb csiterek + szétramolni mindent.
escape=ha nem utolsó vagyok nem ér semmit jelenleg (de a legtöbb player már rájött erre és megy a szarakodás..)szóval lassan gyémátozni lehet csak meg privát verseny.. kéész
-
ETOM
addikt
Porsche panamera ez milyen járgány worldbe? Nem nagyon jön be, de jó lenne valami porschet kipróbálni.. csak ez van IGC-ért.
-
ETOM
addikt
Van egy hosszú szám sorozat nevű csaló is most, de már leszarom csak nyomja.
Arany kártya x10 jugger legalább bejött.
-
ETOM
addikt
Hogy lehet így driftelni?
[link]Kommenteket olvasva trainer, de ez mennyire legál?
-
ETOM
addikt
Kidobtam audi s5-re vagy 1000 000 igc-t meg ultra motort. Hát apám ez ritka fos még dragra is. Eladtam.
-
ETOM
addikt
RS5 dragra megéri?
-
ETOM
addikt
Mikor javítsák az escapet? Elég idegesítő, hogy nem lehet nyugodtan menni.. azon szarakodik mindenki, h utolsónak érjen be.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #14440 üzenetére
Vettem helyette egy rx8 09-t.
-
ETOM
addikt
Ha eladom a verdát a garázs helyet elveszi? Valaki eladja nézze már meg.
Ennél irányíthatatlanabb ganét nem is kaphattam volna.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #14424 üzenetére
Ha eladom akkor elveszi a garázs helyet vajon? Most 9/9... de ennél értelmesebb autot is tudnék rakni a helyére.
-
ETOM
addikt
válasz
szakalistvan #14417 üzenetére
Hát annyira nem vagyok elégedett ezzel elég szar verda csak csicsás. De legalább garázs helyem nem volt és úgy is beadta..
-
ETOM
addikt
A legtöbb feladat am "csicskaság". Ad pl 50 juggert, de el nyomok 200-t pl mire meglesz. Meg ilyen hülyeségek szóval vannak baromi aránytalan feladatok.
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14364 üzenetére
Én már kétszer 20 000 is buktam. Pedig annak mindég örülök.
-
ETOM
addikt
Ritka nagy szar az utolsó kapja meg a pénzt meg mindent team escapen. o.O
1003600 igc-m volt erre nyertem 20 000 kártyát levont 20 000-t utána meg vissza állt annyira amennyi volt.Ezért lassultak le az emberek fura is volt.
-
ETOM
addikt
Social freeroam filtert meg nem menti a játék ilyeneket, hogy lehet elb*** egyszer érteném meg.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14315 üzenetére
A gond most meg a szerverrel van nyomom escapen a power upot erre semmi 10 másodperccel később beadta.. atom lag van.
Am nekem is bejön a rendszer. Igaz első nap kaptunk rakás cuccot holnap már nem fog ennyire tetszeni.
-
ETOM
addikt
Nem lett rossz ez az új rendszer. Kaptam is sok mindent. Persze a legjobb dolgok megmaradnak a fizetősöknek
BMW meglesz egykét hét múlva. Lambo meg talán 2-3 év múlva. Végül is ráérünk.
-
ETOM
addikt
Nevetséges 40 napja szar skillek. 1 csillagos rakás. Megba......!
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14181 üzenetére
Nem működnek a gombok gond van az oldallal....
-
ETOM
addikt
Nekem 100 nap felett még nem adott kb semmi jót. 127-nél járok pedig azt hittem jobb lesz a helyzet, de csak skilleket dobál meg street szart pár pro be esett.
-
ETOM
addikt
Lassan már azt írhatják ki ha nincs gond a szerverel mivel mindig gond van.
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
GT-R35 volt ajándékba karácsonykor nekem csak onnan van meg. GT-R32 most vettem meg már vártam régóta. Subaru megvolt, de egy szar ebbe a játékba úgyh eladtam.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #14037 üzenetére
Karaly Skyline-t vártam már.
-
ETOM
addikt
Ideje lenne megcsinálni a szervert vagy 56k modemre váltottak költséghatékony megoldás..
-
ETOM
addikt
Most elég szar írányba ment a game megint.. server error (ezt biztos az out of memory leváltására dobták be)
stb. fos. kész van.
-
ETOM
addikt
válasz
tatabike #13848 üzenetére
"Ha kocsit váltasz, akkor sem tölti be a következő versenyt, ha kimentél a safehouse-ból. Customization után a helyzet ugyanez."
Ilyet én nem tapasztaltam. Pedig szoktam váltogatni a verdákat. Olyat viszont tapasztaltam, hogy kilépek a garázsbol és low az FPS mint az állat.. ilyenkor kell neki egy alt tab és megint jó minden.. nevetséges.
-
ETOM
addikt
válasz
tatabike #13683 üzenetére
Nekem ez is ritka lett. (1x volt a hónapba) Viszont azt megfigyeltem, hogyha kicsit tovább tölt akkor pár embernél tuti beragadt a töltés. Persze ez nem mentség mert nálam is volt, h rájött és szarakodott. Engem a hosszú várakozások idegesítenek. pl. mi a fenének kell várni egy két személyes high stakes-n.
-
ETOM
addikt
Szerver gondok vannak. Legalábbis ledobott mikor a hemit pofozgattam..
-
ETOM
addikt
Bent maradtak a garázsba a régi verdák is aston stb amire azt írták ki lesz véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest