Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

IGC-s lesz az LP-650-es Murci és még néhány autó, néhányat meg kivesznek, teljes lista
 - 

válasz

noblem1983

üzenetére
						 - 

Jó ez a drag mód, ma vagy 50-60 db nitrót szedtem össze vele

És az lp-650-essel egész jól megy, csak a rajtot kell elkapni és így forgalom nélkül gyerekjáték perfect váltásokkal végig menni, a nyerési esélyem már csak a többieken múlik, azok az autók (gt3rs/cineque/reventón), amikkel sprint/circuit versenyeken küzdöttem, most is fejtörést okoznak, ha részükről sincs hiba. - 

- 

Előbb nyerek egy ilyet, folytattam vele az lp-640-es építését:

Majd már a másodikat ebből a vacakból:
Aztán meg kiszúrtam ezt, nem sokat foglalkozhatott a pályával, mert jóval előttem szokott lenni a kedves Nfree

Közben frissítettem a statom, 3 másodpercet javítottam a Lyons & HWY 201-en, és kb 700 hellyel kerültem előrébb, kevesebbre számítottam
 - 

Igazad lehet abban, hogy nem éri meg az lp-650 helyett, ma mentem szerencsésen egy tiszta versenyt egy Reventón ellen Silk Road-on és pontosan ugyanannyi lett a legjobb köridőnk, 58.25, mind a ketten egyszer ütköztünk a forgalommal. Legközelebb mikor összekerültünk akkor Zonda C.-vel jött, ott az ő körideje 54 mp, enyém 56 mp lett, nitró használat nélkül.
 - 

Na, már a Porsche Carrera GT is megvásárolható 8000 SB-ért
 - 

válasz

LamerGyuri

üzenetére
						Azt nem tudom honnan szedted, hogy többször is megfordult, én egyszer az utolsó kör végén ütköztem vele, Tyrese618 pedig már leírta, hogy nem ő volt, hanem valaki más.
Dzsimmi: Már nem haragszom, fátylat rá

- 

válasz

noblem1983

üzenetére
						Hát, ha ő nem ilyen volt, akkor el tudom képzelni akár azt is, hogy csak akkor akart kilépni, mert annyira a mellettem lévőre koncentráltam, hogy csak azt vettem észre, hogy szemben áll velem valaki, én meg 0 km/h-val "megyek"
 Csak akkor miért az út közepén és miért fordult meg? Na mindegy, legközelebb figyelek és kikerülöm 
Szerk.: Nem a célban állt, 2 kanyarral visszább
Szerk2.:Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül, aki így találkozott vele... - 

Ismeri valaki "Dzsimmi" nevű magyar játékost? Az előbb szó szerint szembejött velem a Nismojával és sikeresen tönkretette az egyébként jól alakuló versenyem, ráadásul a másik versenytársam kért bocsánatot helyette...
Nem elég a forgalmat kerülgetni, még ilyen ámokfutók is növelik az élményfaktort, bár meg se említettem volna, ha más nemzethez tartozna
 - 

- 

válasz

tutuhawer

üzenetére
						Hát ez pech, hogy pont a zöld a "rossz", mert amikor a skill rendszer bevezetésre került, akkor kaptam 15 (tierekre szétosztva 5-5-5) zöld ultra váltót, és mivel kevés autóm van, még van belőle 10 így valószínű, ha meg teszik egy újabb kocsi, abba is zöld kerül...
 - 

- 

Végre van S osztályú autóm

Ma nyertem meg a hiányzó ultra partot
 - 

Lamborghini Reventón, 8000 SB
 - 

Bekerült a Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super Veloce, 6500 SB
Alig várom, hogy leárazzák, mert most csak feleannyi boostom van
SHiZUOKA:

- 

- 

Ezt az autót próbálta már valaki? Egyáltalán mikor került be a játékba?

- 

"You can also see in this pic that the Porsche Carrera GT will be among the first "Supercars" that we roll out with Car Classes
" Marc De Vellis facebookjáról. Ez kb. annyit tesz, hogy ez lesz az első "Szuperautó" az új kocsi osztályozás/rangsorolás szerint, amit valószínű szintén nem soká bevezetnek. - 

6 órán belül kiveszik a Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition névvel ellátott autót.
Nem fog hiányozni szerintem, de ha kell valakinek a gyűjteményébe, akkor gyorsan vegye meg! - 

Javított kód: 3X25-6FNC-H7KP-JKH4
 - 

válasz

noblem1983

üzenetére
						Jobb klikk a kis képre, majd "Kép megjelenítése" és máris nagy lesz,
Vagy Firefox + Thumnail Zoom Plus és kattintani sem kell
 - 

válasz

sunny84

üzenetére
						Bug lehet, velem is előfordult, hogy valaki néhány másodperccel haladt előttem, és neki véget ért a verseny, nekem meg a mögöttünk lévőknek meg még volt +1 kör... másik eset, amikor második helyen értem volna be, de az előttem lévő tovább ment, nekem meg véget ért és első lettem...

- 

válasz

noblem1983

üzenetére
						 - 

Ingyenes 750 SpeedBoost kód: 9E73-G2HN-CRY4-XNNQ

Április 26-ig érvényes! - 

válasz

RootRulez

üzenetére
						Szeretném megjegyezni hogy a 0 rep 0 pénz kombót csak ott nem kapod meg, a "next" után már hozzáadódik az xp csíkodhoz/ pénztárcádhoz

Azt vettem észre, hogy olyankor nullázik, amikor sokáig tölt, egyszer nekem eltüntette a "loading" képernyőt és kiírta a chat részbe, hogy nem sikerült kapcsolódni a versenyhez (vagy ilyesmi) és tudtam irányítani a kocsit, majd fél perccel később újabb betöltés és kezdődött az előbbi verseny
Egyébként sziasztok, ez vagyok én (nem túl fényes statisztika
) 
Új hozzászólás Aktív témák

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
 - Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
 - LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
 - Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Poweruppok közül meg csak a nitro+juggernaut+shield+ready "kvartettet" szoktam használni, szóval nem meglepő, hogy azok nem voltak