Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hahajdu
üzenetére
Ahogy érzed..
De ne haragudj, ez részemről a "kössünk bele az élő fába is" szindróma. Azzal belátom hülyeséget írtam, hogy annyit fordul amennyit a vezérlő, mert eddig sosem azt figyeltem, hogy a kormány hogy mozog, vagy a pedált ha 20%-ba nyomom le, akkor vajon a játék is annyira nyomja-e le.. könyörgöm már
Ez NEM szimulátor, ha arra vágysz, akkor játssz azzal. Hiába szimulátorosabb, még mindig NFS-ről beszélünk. Ha szimulátor kell, akkor ott az LFS, a GTR, az rFactor... Mellesleg szerintem azokban sem annyit fordul a kormány, mint a valóságban..
De ha neked ez nem tettszik, akkor ne játssz vele, ennyire egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez NEM szimulátor, ha arra vágysz, akkor játssz azzal. Hiába szimulátorosabb, még mindig NFS-ről beszélünk. Ha szimulátor kell, akkor ott az LFS, a GTR, az rFactor... Mellesleg szerintem azokban sem annyit fordul a kormány, mint a valóságban..