- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
d@minator
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Én mondjuk tegnap falhoz basztam az Xbox 360 kontrollert, mehetek is venni újat. Egyszerűen agyfaszt kapok ha én vagyok a rendőr. Ez a fos elém teleportálja a többi rendőrt, akik jó eséllyel belém szállnak oldalról, hátulról, keresztbe állnak előttem és szarrá törnek. Hihetetlen, egy bowling golyóban több IQ van, mint ebben a fosban.
-
ForRedGlory
félisten
-
d@minator
addikt
-
lowzor
veterán
-
Kalos7
tag
-
dragonfx
veterán
-
lowzor
veterán
-
boogie84
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
dragonfx
veterán
na ugy vettem észre ha a terrain quality.t kapcsolom ki akkor megy legnormálisabban és a másik kettő 1.esen van.
amugy van két har time trial ki tud megcisnálni?és mivel?
egyik interstate04 és no turn back nevű. egyik felső sziget keleti része a háznál.
más a sziget közepe az átvezető hídnál. -
demyen
tag
-
n3m3r3
tag
-
n3m3r3
tag
-
aszti93
aktív tag
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Nálam az ikonjába ez van a célnál: "E:\Games\Need For Speed Rivals\NFS14.exe" -GameTime.MaxSimFps 55 -GameTime.ForceSimRate 55
Nem használok semmi user.cfg fájlt, csak ezt!
a két beállított érték között ahogy látni szünet van. evvel nem gyorsul fel a játék, ha mást írtam be, akkor igen. Menne 60fps-el is, mert eddig azon volt, de pár gelyen belassul. Eddig ez ok

-
dragonfx
veterán
én azt amugy nem vágom nem tudom mit álittottam a profile settingsbe manuálisan de egyszerűen enm tudom kimozditania játékot 30fps.ről...max 23.ra leugrik néha.de inkább 26ig megy csak le.
1920 ultrába vagyok. és az user cfg file.t feljebb irtam 0.90.re mostmár 0.75ről.mi a retek történhetettt? dx10 rendereli a játékot vagy mi? és a procihazsnálatom is 80-90% csak...u.i.:aki nem mokolt smemit a profile settingsben aa file.ba hanem csak a játékba állitgatta a grafikát küldje már el lécic somizva a profile settings file.t mert megnézném...
irto szép így is a játék de nem értem mitől lett hirtelen totál játszható... -
dragonfx
veterán
-
lowzor
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
30 fpsel bírja úgy is, az a 2-3 másodperces szaggatás 60 fps mellett meg nem zavaró, mert mindig ugyanannál a pályarésznél van. Kb a teljes pályát figyelembe véve 3 helyen van pár másodperces szaggatás, szóval vállalható. Ettől függetlenül szégyen, de ennél nagyobb gond ne legyen vele.
-
ForRedGlory
félisten
-
asturel
őstag
Azert szerintem az elegge a jatek hibaja, hogy ilyenkor minden mas megy tovabb kiveve a jarganyom
, csak egyszer volt ilyen, de azert tobb perces idomerot jo erzes emiatt ujrakezdeni. Nem akartam az ssdt 'pazarolni' erre a jatekra, foleg, hogy utobbi idoben ritka modon felidegesitett es inkabb vagyok kozel a shift delhez 
-
asturel
őstag
Vissza, de olyan hamar meg is untam. HDD-re raktam, viszont jatek kozben valami elkezdte hasznalni a hdd-t, igy a jatek 'megallt' mig betoltott, persze a benyomott turbo, ido (idomeron) tovabb szamolt, mig en 'befagyva' alltam (20mp
).. Raadasul mar nagyon unalmasak ezek a 'kuldetesek', elejetol kezdve ugyanaz csak tobbet kell megcsinalni, nem is versenyzessel megy el az ido, hanem ilyen bohockodassal.. -
ForRedGlory
félisten
Ez komoly. Hülye példa, de például olyan, mint ha wakebordoznál és legalább 60 km/h kell ahhoz, hogy a víz felszínen maradj. Ha 60 alá becsúszik a sebesség, akkor nem az van hogy lelassulsz, hanem elsüllyedsz
: Jó...a példa eléggé sarkalatos, de ez a lényege.Mivel "kényszerített" 60 fps-re van állítva, ha alá esik, szaggat. Hiába 55 fps, és nem kellene, de így van megírva. Pontos technikai oldalát nem ismerem. Nyilván, ha csak 55 fps-ig esik le és én mondjuk 60 helyett 50 fps-re állítom a sebességet, akkor nem fog szaggatni, mert végig 50 felett van.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
60 fps mellett esik le 55 korulre. Mivel csak exe parameterezessel lehet 60 fpst kicsikarni, ha alamegy, egybol szaggat.Alapbol nyilvan nem szaghatna, ha nem olyen buzo mokolassal lehetne csak magasabb fpst elerni.
Amugy a max sebesseg bug, 377km/h-nal nem megy jobban ez az auto. Cserebe orom vezetni.

-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
Phobion
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
A max sebesség tényleg bug, ezzel 370 km/h a max. Mi az, hogy chatgyanús? A pont nem bug, no offense, de ha 200.000 pont fölé alig tudtok menni, akkor ott képességbeli hiányosságok vannak. Itt is 200.000 pont fölött voltam és nem volt sok gondom. A sok vérpistike az 500 km/h-s kocsival, megy, amivel kanyarodni sem lehet, aztán csodálkozik, hogy nem megy. Csak azért hagytam abba 600.000 pontnál, mert már kényelmetlen volt a kontroller
Ha tudnám előre, hogy nem fog kivágni a játék, akkor elvinném, de néha kidob a játék és bukta a pont. Általában este játszható hiba nélkül. Azt szeretem még, amikor megáll a kép, semmit nem lehet csinálni, menü nem jön be, csak alt+f4... -
Lacccca87
addikt
Ezt is írtam HD7770 OC, azt meg hogy a 2 cpu hogy viszonyúl egymáshoz ezt nem tudom ClockToClock gyorsabb az újabb de sztem 4 Ghz-n az 540 erősebb, hacsak nem ahsználja ki a játék/adott program az új utasítás kezelések előnyeit.
passmarkos táblába az i3 3210 3.20Ghz-n 3796 pontot kap az i3 540 3.07 en 2683 at. De ahogy nézem majdnem lineáris a gyorsulás az órajel növeléssel, így 4 ghz-n olyan 3300 pont körül lehet. Ebből azt modanám hogy erősebb.
-
Lacccca87
addikt
-
Phobion
addikt
-
kris75
aktív tag
-
kris75
aktív tag
-
asturel
őstag
GstRender.AmbientOcclusion 2
GstRender.EffectsQuality 0
GstRender.HeadlightShadowsEnabled 1
GstRender.MeshQuality 0
GstRender.MotionBlurEnabled 0
GstRender.ReflectionQuality 2
GstRender.ShadowQuality 2
GstRender.TerrainQuality 0
GstRender.TextureQuality 0
GstRender.UndergrowthQuality 0Ahol > 0 van az allithato menubol (mivel azokat ezelott hiaba kapcsoltam ki, nem javult a jatszhatosag igy azokat visszaraktam maxra), tobbi nem, amugy nekem igy mar full jatszhato. FHD-ban (bar mar ideje lenne 1 honap utan, hogy valamit mondjon a nagyker a procimrol..)
-
dragonfx
veterán
-
Xirtam
veterán
-
lowzor
veterán
-
asturel
őstag
-
lowzor
veterán
Persze. GPS-en kiválasztom, hogy nearest hideout, aztán page up-al be. Persze valahogy el is kell jutni oda. Én azzal szenvedtem, mikor az volt a feladat, hogy zúzzak le egy rendőrt. Kellett hozz kb 20 repair, meg fél óra repair shop melletti körözés. Aki ezt átgondolta, annak adnék egy taslit...
Ja, de monitorral együtt volt ennyi (sok dolog használt benne).
-
lowzor
veterán
Inkább 250 körül volt a gép, de sokáig épült

Tegnap is üdítő volt, hogy megszereztem 200000 sp-t, aztán a hideout-tól 10 méterre volt busted, mert a rohadt page up gombot nem találtam...Ez is melyik állat találta ki, hogy a page up-al kelljen elfogadni a dolgokat?
Mikor komolyabb pursuit van, akkor már a repair shop körül körözök mindig, mert 2 ütközés után végem van
-
lowzor
veterán
Így ez se eszi, hogy max 30 FPS-t kell kitermelnie a gépnek. Még a ventik sem kezdenek el jobban dolgozni a VGA-mon...Sőt a prociét sem hallom menni, mikor tolom.
Na ja, azt bírom még a rendőrségi üldözésekben, hogy ők 2 ütközéssel lezúznak téged, te meg 30-szor nekik mész, aztán még a fél életük megvan

Volt már olyan amúgy, hogy kimentem valamiért játék közben a szobából, aztán mire visszaértem már buktam, mert nincs pause...Abban a pillanatban léptem is ki, úgy felbaszott.
-
SzlobiG
félisten
-
Lacccca87
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Sonja
nagyúr
Sajnos nem lehet, pedig a Battlefield 4-nél ezt beletették az opciók közé. Amit a menűben lehet, az a megjelenítési felbontás. Azt most 1280x720-ban használom.
A renderelési felbontást pedig 0.75%-ra tettem, ami azt jelenti, hogy 1280x720-nak a 75%-át számolja (960x540), majd ezt skálázza fel az 1280x720-ra. Úgy működik ilyen esetben, mint egy konzol. Ott jó esetben 720p-ben renderel, amit pl. 1080p-ben jelenítesz meg a TV-den. De ez itt most mindegy. -
ForRedGlory
félisten
-
dragonfx
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
asturel
őstag
-
asturel
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
dragonfx
veterán
-
asturel
őstag
AMD Catalyst™ 13.11 Beta9.4 for Windows®, hasonlo volt amugy bf4-gyel is, amig nem jott ki az update1, annyira zabalta a cpu-t, hogy ha leraktam talcara akkor egy kattintas perceket vett szinte igenybe, nfs most ugyanezt produkalja (bf4 raadasul kb. minden mpben belagolt). Amugy nekem meg a zene is beakadozgat olyan durvan belaggol neha.. viszont van mikor meg full jol megy (30fps)
-
SzlobiG
félisten
-
asturel
őstag
-
Xirtam
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8500 pénzem bánta...
mondjuk ezen a fix 60 fps és 1440p ultra beállítás is segít 

Nem voltam elég pontos, tehát 5-ben nitró nélkül kiforog teljesen, és ott megtorpan.

).. Raadasul mar nagyon unalmasak ezek a 'kuldetesek', elejetol kezdve ugyanaz csak tobbet kell megcsinalni, nem is versenyzessel megy el az ido, hanem ilyen bohockodassal..

, bar igy is vannak random belassulasok, amiket nem tudok mire velni. (talan a kocsi(k) 'allapotatol fugg' ?