Új hozzászólás Aktív témák

• _stick_

őstag

Hivatalos honlap: EA Sports
    Első ránézésre nem sokat változott a játék 07 óta, sőt, annyira nem, hogy 1-2 hiba ugyanúgy megmaradt benne. :(((
    Ami szvsz egy jó változtatás volt, hogy kivették belőlle a superstar gombot, így nem lehet változtatni, hogy épp miben akarsz villogni. A szupersztár játékosokat egy szürke csillag jelzi, nincs különbontva, hogy betörő, zsákoló, távoldobó játékos-e. Ha előjön a csillag és messzíről bedobod, vagy zsákolsz egy hatalmasat, vagy blokkolsz átváltozik aranyra és akkor nagyobb százalékban jönnek be a dolgok, illetve látványosabban szerzed a pontokat (tualjdonképpen így aktiválódik a superstar gomb). Sztem így reálisabb, mint a 07-ben.
    Még újsonság, hog meccs közben némely játékosnál az ellenfél térfelén "felosztódik és beszineződik" a pálya, még nem jöttem rá, hogy mi cél szolgál... :U

Gamepaddal tolom, így nem próbáltam, hogy ennél a verziónál is működik-e, de aki billentyűzettel űzi, így hozhatja elő a spéci mozgásokat (pl alley-hoop dunk módban):
    My documents/nba 2008/configs, a te konfig fileodba ezt a két sort beszúrod:

bind K_C RYAXISCHANGE
    bind K_V RXAXISCHANGE

Persze a C és a V helyére azt írsz be, amit akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák