Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüSzi
csendes tag
Kösz a segitséget megoldotta a problémat hogy letöröltem a settings cuccokat.
Sot sikerult leszukiteni a dolgot. Mikor beallitottam es elmentettem az egyeni kontrol beallitasaimat akkor kifagyott, szarul mentett es ezert nem mukodott. Azota sikerult egy ujabb bugra lelnem. Ha magyar billentyuzete van valakinek akkor ne hasznaljon ekezetes karaktert, mert betolteskor nem tud vele mit kezdeni.
Megegyszer kosz a segitseget -
SüSzi
csendes tag
Nekem egy olyan problemam van hogy mikor elinditom a jatekot egy nagy feketeseg latszodik es a game nem is megy tovabb inkabb ''nem valaszol''. Kiprobaltam mar mindent a legujabb DirectX-et, vid.kartya drivert felraktam (a HW kovetelmenyeknek tokeletesen megfelel a gepem). Az egesz jatekot ujra telepitettem de semmi valtozas nincs. Legyszi segitsetek ha tudtok, mar nagyon szeretnem en is kiprobalni.
U.I.: Az egesz onnan indult csak hogy egy kis bugrol en is irjak, (mert az elso telepites utan meg elindult) beallitottam a bill controllt es probaltam elmenteni, na akkor megfagyot az egesz->reset. Azota nem tudom elinditani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest