Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
Hát nem tudom, lehet hogy igazad lesz. Bár jónak tűnik az új radeon gen, de majd ha megjelenik akkor kiderül hogy igaz e.
Ha meg kvázi leraknak egy hasonló teljesítményt mint az 5070-es kártyák, csak olcsóbban és az emberek nem veszik, mert nem Nv, akkor azt mondom hogy az emberi hülyeség ellen nem lehet mit tenni.
-
sad_Vamp
őstag
Akkor ugyanúgy ki lennének szolgáltatva mint a CPU-kal még mindig a laptop piacon. Mert őszintén nem értem (sejtem, hogy mi az oka, de nem értem miért éri meg ezt csinálni még mindig a laptop gyártóknak) , hogy miért van a jelenlegi piacvezető proci gyártónak mindig gagyibb összeállítású laptopja ugyanabból a modelból. (pl. Lenovo Yoga 2in1 az AMDs verzió csak FHD kijelzővel van, az Intelesek pedig 2K OLED-el és ez csak egy példa a sok közül)
BerserkGuts: hát a fény végülis fizikai egység
bobalazs,ForRedGlory : ti még sose gépeltetek el semmit, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyik kereskedő az Egyesült Királyságban arra figyelmeztet, hogy bizonyos VGA-kból május végéig nem lesz új készlet.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest