Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
I. Richard
üzenetére
ez a railgun télleg nagyon komoly. másfél kilót ~10e kmh-ra gyorsítani ennyi idő alatt az nem egyszerű. nem lenne rossz visszatérnénk Verne Gyula bácsihoz, és ilyenekből lőnék ki a felszerelést földkörüli pályára... mondjuk a megvalósíthatóságnak könnyen utána lehetne számolni csak most lusta vagyok. amiknál már működik ilyen vidámparkban is, valami rettenet rövid idő alatt gyorsul 100-ra, kb. 5g kíséretében.
-
lapa
veterán
király, köszi szépen. végülis azt írja, hogy egyrészt a ''szekunder'' anyagban létrejövő feszültség melegít (tanultuk fizikából, de nem emlékszem a nevére), másrészt pedig a mágneses tér gyors változása. tehát a tekecsben és a munkadarabban (lábos) feltételezem elég nagy a hatásfok. arról viszont nem nagyon találtam infót, hogy a vezérlés mennyit eszik. ebben tud valaki segíteni?
-
lapa
veterán
igen, ahogy olvastam tudtak róla, hogy gebasz van és kimentek megnézni mi történik. a 3 közül 2 lekapcsolt (vmi gázos berendezés), de a harmadik nem és ott általment a soksok elektron. és azt írja a meleg miatt száll felfelé.
kicsitoff: a powerlabs linken szó van az indukciós fűtésről. el tudja ez nekem valaki pár mondatban magyarázni? pl. mi történik az indukciós tűzhely esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 4*** "Renoir" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest