Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is hordozósdit tervezek. Anélkül hogy kérdeznem kellett volna már meggyőztetek, hogy inkább rendeljem a simet.
(Bár az eddigi ööszes vodás 2 rendelésből csak 1 érkezett meg, de a második egy kb projekthez kellett volna nem is indult be, szóval az nem is számított [kb másfél éve volt szóval nem számít]).Aktuális kérdésem, hogy így rendelt feltöltős sim-kártyát mennyi időn belül kötelező aktiválni megérkezése után? Csak mert t-től hordoznék, de azon van még egyenleg, amit inkább akkor lelottóznék (annak biztonsági átfutásával), és egyébként pár adategyeztetős, egyenleg-lejárós fordulóim más kártyákon meg csak decemberben van, így ahhoz legközelebbi időpontban/ra végeznék az egész átállással.
MÁSIK:
Meglévő vodás kártyám adategyeztetős időpontja valamikor április. De egyenleg-alapú (korábbról érkező)fordulója (fent is említett) december. Tudom decemberben (akár üzletben) adategyeztetni az áprilisi fordulós kártyám, vagy csak 90 napon belül, bárhol is próbálkoznék?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest