Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Epsylon
aktív tag
Ahoj! Nos.. Megrendeltem a Mobilweb profi-t Vitamax-szal. Ez elvileg 500Mega és, ha túllépem kikapcsolják.. Ma reggel(nemtommire) megkaptam az sms-t, hogy meghaladtam a többmint460Megát... ???
Mondom, *nyátokat, egy hét alatt nem fórumoztam annyit.. Na mindegy, ezt se rendelem meg többet... gondoltam... Egy óra múlva (megnéztem a priviket itt, XD) jön a köv sms, hogy meghaladtam az egy gigát... Ezt hogy? XD XD XD 1:mobiltelefonon netezek, Operával.. Nemigen forgalmaztam fórumozással fél gigát egy óra alatt, úgy, hogy elolvastam 4 privit..
2: 500Megánál ki kellett volna kapcsolni, ha valóban elértem volna azt.. Nos, akkor. Hogy is van ez!?!?!?
Ja. Most is ezzel PH-zok, írok ide. Nagyon nem értem..
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest