- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Borzont itt van a közelben
. Télen sokkal nyugisabb itt is azért, de medvespray nélkül olyankor sem ajánlott már terepre menni.
Engem rengeteg kullancs csípett meg már, volt olyan eset, amikor egyszerre 5-öt szedtem ki a lábamból
. Ajánlom a doterra terrashield-et, drága, de forgalmazó csajsziktól lehet venni kis 5ml adagot és ha nem túrázol túl gyakran, egy szezonra biztosan elég. Amióta használom, azóta egyetlen egy kullancs csípett meg és az is azért, mert elfelejtettem bekenni a vádlimat terrashield-el. Jó természetes alternatíva még az elemental, kiguglizod melyik olyaj milyen rovar ellen jó, rendelsz a célra megfelelő illóolajakat az elementalról és csinálsz keveréket. A normál bolti kullancsriasztókkal szemben az előnye az illóolajazásnak: természetes, nagyon hatékony, kellemes illatú.
Hátránya: félóránkánt, óránként érdemes pár cseppel bekenni a lábaidat, ha rövidnadrágban túrázol, mert nem tart sokáig a bőrön.Ja, a vértesben pont ez tűnt fel amúgy, hogy a rovarok sokkal bosszantóbbak, mint felénk, engem különösen a bögöly zavart, itt, a hargita tövében csak elvétve látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Konteó topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest