Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• J.C.G.

aktív tag

válasz Tamás9x #3645 üzenetére

Nem a kényelmével van bajom. Hanem az anyaga mélyen belemegy a bőrömbe terhelés alatt. Hétköznapokban ez nem probléma, nem éri folyamatos terhelés a lábam. Van több túrazoknim, de csak ennél áll fent ez a probléma. Pontosan látszanak a szálak a talpamon, a lábfejemen nem. Ja megreklamáltam és visszafizetik az árát.

Vettem egy Icebreaker alsót. Út közben azon gondolkodtam, vajon van e rajtam alsó. Nagyon kényelmes, imádom. :D
    [boxeralsó]

Viszont sátrat is szeretnék venni amiben jól jönne pár tanács akár konkrét darabokról is. Amit eredetileg kinéztem az aliexpressen 3F UL GEAR official Lanshan 1 pro durva áron megy. Oké könnyű nagyon, de ennyi pénzt nem adok ki rá garancia miatt. Így marad a nyugati vásárlás. 1 vagy 2 személyest? Egy 42 lityós zsákban kéne majd cipelnem, esetleg bringán is vinném. Szóval fontos a súly és az ár. Kompromisszumot kell kötnöm valahol.
    [Hálózsákot] már ma megkapom.

[Icebreaker 200 Oasis] Ez most L méretben jó áron van, ha valakinek ez a mérete, érdemes megvenni. Én most 1 számmal kisebbet vásárolnék ebből, mint egyébként. Nem az a feszülős aláöltöző. Pár hosszabb túrám már volt benne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés