- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Ace Ventura #127749 üzenetére
Hm, nem látok ilyen opciót sehol... mutatnál egy példát erre? (OTP-s vagyok)
Többieknek, akik hozzászóltak: mindent értek és valahol jogos is; a szolgáltató nem bank. Tiszta sor (ezért is írtam, hogy engedjük el, nem dacból
).
Szóval, köszi-köszi! -
axlfsi
veterán
válasz
szabonagyur #127750 üzenetére
Én csak azért jöttem ezzel a példával (munkáltatói+pár havi banki kivonat) mert penzintézmények így adnak egyébként adott esetben sok milliót is akár hitelre. Ez is egy hitelkonstrukció lenne náluk, de valójában csak azoknak szól, akik már sok éve, sok-sok ezreket fizetnek havonta náluk.
Értem én ezt is, de ettől még akkor is nonszensz, h 24 hónap hűség mellé, még letegyek 340ezret.
Mindegy, már elengedtem, majd megveszem külföldiába, azt adtunk egy pofont a hazai adózásban ismét.
Vagy nem. -
axlfsi
veterán
válasz
Kicsirics77 #127751 üzenetére
Igen, gondom, ha most aktuálisan lett volna előfizetésem (ami egyébként bosszú éveken át volt is), akkor nem lenne gond, de perpill, egy ideje, Dominoban van a számom, lévén teljesen korlátlan a cégesem és mivel arról intézek mindent, teljesen felesleges pénzkidobás lenne (lett volna eddig) egy új előfizu.
Most bevállaltam volna egy havi 10-12 ezres, két év hűséget (plusz a készülék ugyebár), de úgy látszik nem kellek nekik 22 év után.Azért megnézem ki az a madár, aki 0%THM címszóval, aláír úgy egy 2 éves hűséget, hogy egyébként 340ezer készülék előleget elkérnek a nulladik napon.
Ehhez hozzáteszek még egy kicsit és kihozom a készüléket Samutól, ajánlott fogyasztói áron, és még a pénzemnél is maradok (ohne 24 havi hűség!). -
axlfsi
veterán
Igen, ezt értem és olvastam is az erre vonatkozó értelmezést a honlapon, hogy miért történik mindez, de ettől függetlenül megtévesztő, hogy mintegy kvázi 0%THM-mel hirdetik 22 hónapra, miközben első nap elkérik a készülék árának a ~70%-át, csak azért, mert az elmúlt 22 évben ugyan előfizetőjük és/vagy Dominósuk voltam, de mivel nincs aktuálisan X számú előfizetésem vagy fogalmam sincs, már nem számítok hitelképesnek.
Miért nem kérnek akkor be bérpapírt, munkáltatóit?
Mindegy, költői kérdések voltak, lapozzunk, ez ilyen.
-
axlfsi
veterán
Azért az milyen szép már, hogy összességében 20-22 éve vagyok ugyanazzal a telefonszámmal ügyfelük, hol előfizetőként, hol Dominoban és most egy új előfizetéshez készülékvásárlással 340e Ft előleget kérnek... Kabaré! Nem hittem volna, hogy ez így működik 2022-ben.
Tuti nem látják a múltamat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest