- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Természetesen, hivatalosan a T-nél akarom függetleníttetni, ezért is kérdeztem ebben a topikban.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy erről a T ad-e valami papírt, amivel igazolni tudom, hogy hivatalosan lett függetlenítve, mert gariztatásnál a házhozjövős samsung szervizt hívom és nem a T-hez viszem.
Voltam bent a helyi T partnernél, de az ügyintéző nem igazán volt képben, arról nem is beszélve, hogy a segítőkészség halvány jelét sem mutatta. -
-B-
senior tag
Függetlenítésnél hogyan működik a garancia? Adnak erről valami papírt?
Egy S3 LTE-t szeretnék függetleníttetni. -
-B-
senior tag
Függetlenítésnél hogyan működik a garancia? Adnak erről valami papírt?
Egy S3 LTE-t szeretnék függetleníttetni. -
-B-
senior tag
A függetlenítésnek mi a pontos útja/módja?
Csak nagyobb Telekom üzletekben lehet kérni, vagy bárhol? Én egy kisvárosban lakok, itt csak egy kisebb T partner üzlet van.
Azt tudom, hogy valami kóddal függetlenítik. Ez megvan ott helyben rögtön, vagy van valami átfutási ideje? -
-B-
senior tag
Most költöztünk másik lakásba (panel) és nagyon gyenge az épületben a térerő. Teljesen mindegy, hogy milyen hálózati módra állítom (gsm/3g/lte), folyamatosan ingadozik le-fel a minimumtól a maximumig a lakás minden pontján. Nem ritka, mikor teljesen eldobja a hálózatot.
Lehet hülye kérdés, de nem lehet ezen valahogy javítani? Marad a szolgáltatóváltás?
Térerő szempontjából elég gyenge a T, nemcsak itt, máshol is. Korábban vodás voltam, ott nem voltak sehol térerő gondjaim. Most lehet vissza kell mennem oda.Egyébként, ha már nincs hűség az előfizetésemen, akkor azt megszüntethetem bármikor?
A mostani készülékemet domino csomagban vettem. Ezt akkor bármikor függetleníthetem?
Egyébként mennyibe kerül a T-nél a függetlenítés és mi ennek a módja?Előre is köszönöm a segítséget.
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
2-3 napja nem tudok belépni a my t-be, hogy befizessem a számlám. Másnál is van ilyen hiba?
-
-B-
senior tag
Sziasztok.
Belépve a My T-mobile fiókomba (nem tudom most mi a pontos neve) a dokumentumok között találtam egy október 8.-i számlát.
Valami t-email szolgáltatás havi díja szerepel benne, amit a kapcsolat pontjaimból vontak le.
Ez mi akar lenni, mert én nem rendeltem meg semmiféle email szolgáltatást? Azt sem tudtam, hogy van ilyen. -
-B-
senior tag
Köszi mindenkinek a választ.
Időközben kiderült, hogy nem csak nálam van probléma. Nyírbátorban térerő sem nagyon van, nemhogy mobilnet. -
-B-
senior tag
Mobilnettel csak nálam van gond?
Délelőtt még jó volt, aztán egyszer csak eldobta a jelet és azóta semmi. -
-B-
senior tag
Köszönöm a gyors választ mindenkinek!
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem akar menni a mobilnetem.
Mozaik XS csomagom van, amihez múlt hónap végén megrendeltem a Netplusz M opciót. Ezt múlt hét pénteken lemondtam. Hétvégén csak wifit használtam, nem tudom, hogy akkor ment-e a mobilnet.
Tegnap óta hiába kapcsolom be, se 2G-n, se 3G-n nem megy a net.
A Mozaik XS-hez járó 200 MB netet már rég elhasználtam, de ugye azután csak lassítanak, tehát mennie kellene a netnek, attól függetlenül, hogy a Netplusz opciót visszamondtam.A telefont már többször újraindítottam, de ez nem segített.
Létezik, hogy a T-nél van a hiba (bár nem láttam itt a topikban hasonló panaszokat)? -
-B-
senior tag
Sziasztok.
Én mozaik xs csomagban vagyok jelenleg. Most hogy elhasználtam a 200MB-os net keretemet, jött az sms, hogy megrendelhetem a NetPlusz L opciót, ami ugye +1GB net 1290 Ft-ért.
A telekom honlapján láttam, hogy van egy NetPlusz M opció is, ami 500MB netet tartalmaz és 990 Ft, viszont 1 hónapig csak 190 Ft.
Ezt én megrendelhetem a jelenlegi csomagomhoz akciós áron. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Webshop-ból vásároltam egy készüléket. Ilyenkor a kinyomtatott garanciajegy érvényes pecsét nélkül is, vagy be kell mennem egy T üzletbe lepecsételtetni?
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
A készülékbiztosítást csak az üzletben lehet lemondani?
-
-B-
senior tag
téves
-
-B-
senior tag
Sziasztok.
Ideiglenes személyi igazolvánnyal tudok előfizetést kötni? -
-B-
senior tag
válasz
Soulfly842 #22758 üzenetére
Ismételten köszönöm a válaszod!
-
-B-
senior tag
válasz
Soulfly842 #22740 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Az előleges kérdésemre tudsz valamit mondani?
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A jelenlegi vodás számomat (vitamax, tehát nem előfizetés) át szeretném vinni a T-hez, ahol már előfizetést kötnék.
Azt még nem döntöttem el, hogy csak előfizetést kötök, vagy veszek hozzá új készüléket is.
Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.Ha készüléket is vennék az előfizetés mellé, akkor hogy zajlik ennek a menete a számhordozás miatt?
Bemegyek a T-hez, elindítom a számhordozást, aztán, ha a voda jóváhagyta, akkor értesítenek, hogy mehetek megvenni a telefont?A másik lehetőség: ha most csak előfizetést kötök, akkor erre az előfizetésre én mikor tudnék leghamarabb készüléket vásárolni?
Úgy tudom, hogy novembertől 2 munkanapon belül lezajlik a számhordozás. Ez tényleg igaz, vagy előfordulhatnak kisebb bakik? Mire érdemes figyelni egyébként a számhordozásnál?
Mint írtam most a vodánál feltöltőkártyás csomagom van, tehát nem köt hűség, nem lehet számlatartozásom, stb.
Ha jól gondolom, az én esetemben gond nélkül le kellene zajlania a számhordozásnak. Vagy rosszul gondolom?A számhordozás miatt ugye mindenképp be kell menjek az üzletbe?
Gondolom neten ezt nem lehet elintézni, tehát a webshop-os rendelés esetén érvényes 10% kedvezményt se tudom kihasználni. Jól gondolom?Még egy utolsó kérdés:
Új előfizetőként mindenképp fizetnem kell előleget? Ha igen, akkor kb mennyit? Mozaik XS csomagra fizetnék elő, ha ez számít. Ja, és a telót nem részletre venném. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A jelenlegi vodás számomat (vitamax, tehát nem előfizetés) át szeretném vinni a T-hez, ahol már előfizetést kötnék.
Azt még nem döntöttem el, hogy csak előfizetést kötök, vagy veszek hozzá új készüléket is.
Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.Ha készüléket is vennék az előfizetés mellé, akkor hogy zajlik ennek a menete a számhordozás miatt?
Bemegyek a T-hez, elindítom a számhordozást, aztán, ha a voda jóváhagyta, akkor értesítenek, hogy mehetek megvenni a telefont?A másik lehetőség: ha most csak előfizetést kötök, akkor erre az előfizetésre én mikor tudnék leghamarabb készüléket vásárolni?
Úgy tudom, hogy novembertől 2 munkanapon belül lezajlik a számhordozás. Ez tényleg igaz, vagy előfordulhatnak kisebb bakik? Mire érdemes figyelni egyébként a számhordozásnál?
Mint írtam most a vodánál feltöltőkártyás csomagom van, tehát nem köt hűség, nem lehet számlatartozásom, stb.
Ha jól gondolom, az én esetemben gond nélkül le kellene zajlania a számhordozásnak. Vagy rosszul gondolom?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó