Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Amikor én ilyen helyeken vagyok (szigeten még nem voltam sátrazni, tavaly is csak az első napra mentem ki -> Timur Lenk mindörökké
) semmit nem viszek. Hiába van 200km-el arrébb a dolog még fényképezőt se. Telefont is úgy, hogy hozzám van láncolva, lakatolva.
Gondolkozom rajt, hogy jövőre kimennék egész hétre sátrazni, de már most keresgetem neten az új tutibiztos koncepciókat
Valami olyan cuccot, hogy betonoszlopot verek a földbe és ahhoz kötözöm az atombiztos táskát amiben a ruháim/cuccaim vannak. -
lorcsi
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Gondoltam hogy vannak sajnos ilyenek, ezért nem mennék soha sátorral

-
jasszer
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére

Inkább járnék naponta ki-be, mint a kockázat. Olcsóbb, kényelmesebb, higiénikusabb. -
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
reszvet

sajnos szigetre nem szabad satorral menni, vagy ha viszel is semmit sem szabad benne magara hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) semmit nem viszek. Hiába van 200km-el arrébb a dolog még fényképezőt se. Telefont is úgy, hogy hozzám van láncolva, lakatolva.
Valami olyan cuccot, hogy betonoszlopot verek a földbe és ahhoz kötözöm az atombiztos táskát amiben a ruháim/cuccaim vannak.