Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Csaba_
senior tag
Üdv srácok!
Van egy 2000-es Megane-om... A hátsó zár ment el.. Eddig szétkaptam vagy 20 alkalommal, és a fogaskerékből volt egy darab letörve, ami ha pont úgy akadt, akkor nem nyílt.. Eddig azt forgattam és jó volt egy ideig. Most azonban a motor elektronikája is meghalt a hátsó zárnál. Az áram elmegy oda, azt megvizsgáltam, külön áramot adtam a hátsó zárnak azzal sem moccant meg a motorja, tehát tuti meghalt.
Autószerelő azt mondja hogy az utángyártott 18.000Ft, a gyári 30.000Ft...Ti nem sokalnátok ezt az árat? Hol keressek ilyet? Elég ritka darab, és neten nem is találtam..
-
_Csaba_
senior tag
Kérdésem lenne.
Kiégett a középső konzol legalsó része. Ahol a klímát lehet állítani.2000-es Megane-om van. Valaki cserélt már ebbe izzót? Tudtok valami gyors leírást hogyan fogjak neki?
Azt láttam hogy a szivargyújtónál van 2 csavar.. Ha azt kiszedem onnan hogyan tovább? -
_Csaba_
senior tag
A Renault-om anno baleset előtt indulás után lezárt.
Namármost ez a központi zár nem működik mióta megszerelték tavaly. Mit lehet tenni ez ellen hogy működjön?
Jelenleg manuálisan ha megnyomom a zárást, akkor bezár, és visszanyit rögtön, majd másodszor ha megnyomom bezár.Találkoztatok már ilyennel?
Megane 2000 -es -
_Csaba_
senior tag
1es megane-ra milyen felni passzol? Anno nem mertem venni mert nem tudtam milyen furatot kell nézni stb. De lehet raszannek egy kissebb osszeget. 15-17" ramegy szerintetek?
-
_Csaba_
senior tag
Na lemostam a kocsim hogy csillogjon villogjon, erre ítélet idő várt ma reggelre..
-
_Csaba_
senior tag
Szerintetek mitől lehet az hogy indítom az autót és nem indul.
Ezt követően centrál lezár, kinyit, indítom és indul. Néha ezt többször elkezdi csinálni, de van hogy hetekig nem.Megane 1 nél csinálja.
-
_Csaba_
senior tag
Ma láttam egy vadi új Cloit feketébe. Nagyon formás, tök jó kocsi lett!!
-
_Csaba_
senior tag
Budapesten tudtok ajánlani jó és megbízható szerelőt?
-
_Csaba_
senior tag
Üdv skacok!
Megane1-em van, és az alábbi hibajelenséget tapasztalom. 100-110-nél kb 2500-3000 fordulaton sípoló hang jön a motortérből. Olyan mintha turbó lenne... persze nincs a kocsimban
Nem a szél csinálja, mert pl ha 2-esből rögtön 5-be váltok alacsony fordulaton is sípoló hang van.. Találkoztatok már ilyennel? -
_Csaba_
senior tag
válasz rob210 #34911 üzenetére
1.4 V16 - 2000 megane. Kb 2500as fordulattól kezd el sípolni. A motortérből jön, menet közben jobban nem tudom megállapítani hogy honnan. Gázadáskor sípol csak, ha leveszem a lábam ellhallgat. Hogy hangosodik-e azt nem hiszem, mert elkelzd sípolni és egy bizonyos hangtartományban megáll a hangosodás és folyamatosan az sípol. Ilyenkor felhangosítom a rádiót és kész
-
_Csaba_
senior tag
Srácok, gondolkozom az ülésfűtés beszerelésén. Ismertek valakit aki ilyeneket csinál? Megbízható jó szakembert keresek..
-
_Csaba_
senior tag
Renault Megane1-esen hol található az OBD csatlakozó? Egy ELM 327 Bluetooth-os OBD 2 hibakód és diagnosztika kütyüt dugnék rá a kocsimra.szerk. Közben megtaláltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest