Hirdetés
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence39
csendes tag
a pirossal ne törődj, számos márkás ram gyártó által ajánlott üzemi feszültsége már a pirosban van.
amúgy túl sok variáció nincs:
1. kevés a feszkó (jópár márkás cucc el sem indul 1,8 v-on, pláne némely deszka alulfeszel)
2. az alaplapi időzítések beállítása hibás (olyan is van sajna, hogy némely lap hibásan olvassa ki az spd-t/bekavarodik, ezen néha segíthet egy ''hot'' cmos-clear [link] )
3. hibás valamelyik modul (memória teszttel kisakkozható) -
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
ez a hol elindul, hol nem elég érdekes jelenség. a ramot ugy állitottad, hogy közben semmi mást nem tuningoltál? nem lehet, hogy esetleg mást is huztál közben és az zavarja be a rendszert?
én amikor most legutobb a supertalent ramokat néztem 2.4v-on sem voltak stabilak 1000 4-4-3-8-on és mondom ez képtelenség.... az orthos kifagyott 1 perc alatt stb stb. késöbb rájöttem, hogy a proci feszültségét korábban levettem 1.2v-ra és ugye a procim nem akart 2800-at menni rendesen ilyen fesszelitt a rendszerem stabil maradt, soha egyetlen fagyás sem történt, csak az orthost nem birta
-
Ősember
őstag
az auto az egyértelmüen kevés ugye, mert 1.8 ratyi neki
az overclocking failed..... hmmm... ugy mondom, hogy a mhz-ekre vonatkozik, nem a feszültségre. tehát az adott feszültségen nem volt hajnaldo menni a berendezés x mhz-en. nálad: 1.85v-on nem volt hajlando a ram 800mhz-en futni --> overclock failed1.9v-on hajlando 800-at menni, nem sir a gép
-
Ősember
őstag
amikor auto feszen hagyod öket, gondolom 1.8-at kapnak és ugye az kevés nekik, ezét nem indult. 1.85 is kevés ezek szerint, de már közelebb áll a valosághoz, igy a gép nem teljes bios resettel állt fel, hanem emlékezett a ''régi'' beállitásokra és mondta, hogy ez sem lesz jo. lényegében csak több feszültséget kell adnod nekik
amugy nem tudom, de a geil ramoknak eleve mennyi a feszültsége (gyári érték)? azon probáld elinditani
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A nagy BOR topic
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest