Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence39
csendes tag
a pirossal ne törődj, számos márkás ram gyártó által ajánlott üzemi feszültsége már a pirosban van.
amúgy túl sok variáció nincs:
1. kevés a feszkó (jópár márkás cucc el sem indul 1,8 v-on, pláne némely deszka alulfeszel)
2. az alaplapi időzítések beállítása hibás (olyan is van sajna, hogy némely lap hibásan olvassa ki az spd-t/bekavarodik, ezen néha segíthet egy ''hot'' cmos-clear [link] )
3. hibás valamelyik modul (memória teszttel kisakkozható) -
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
ez a hol elindul, hol nem elég érdekes jelenség. a ramot ugy állitottad, hogy közben semmi mást nem tuningoltál? nem lehet, hogy esetleg mást is huztál közben és az zavarja be a rendszert?

én amikor most legutobb a supertalent ramokat néztem 2.4v-on sem voltak stabilak 1000 4-4-3-8-on és mondom ez képtelenség.... az orthos kifagyott 1 perc alatt stb stb. késöbb rájöttem, hogy a proci feszültségét korábban levettem 1.2v-ra és ugye a procim nem akart 2800-at menni rendesen ilyen fesszel
itt a rendszerem stabil maradt, soha egyetlen fagyás sem történt, csak az orthost nem birta 
-
Ősember
őstag
az auto az egyértelmüen kevés ugye, mert 1.8 ratyi neki

az overclocking failed..... hmmm... ugy mondom, hogy a mhz-ekre vonatkozik, nem a feszültségre. tehát az adott feszültségen nem volt hajnaldo menni a berendezés x mhz-en. nálad: 1.85v-on nem volt hajlando a ram 800mhz-en futni --> overclock failed
1.9v-on hajlando 800-at menni, nem sir a gép 
-
Ősember
őstag
amikor auto feszen hagyod öket, gondolom 1.8-at kapnak és ugye az kevés nekik, ezét nem indult. 1.85 is kevés ezek szerint, de már közelebb áll a valosághoz, igy a gép nem teljes bios resettel állt fel, hanem emlékezett a ''régi'' beállitásokra és mondta, hogy ez sem lesz jo. lényegében csak több feszültséget kell adnod nekik

amugy nem tudom, de a geil ramoknak eleve mennyi a feszültsége (gyári érték)? azon probáld elinditani
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt a rendszerem stabil maradt, soha egyetlen fagyás sem történt, csak az orthost nem birta 

fudi2002