Hirdetés
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
válasz
#57919488 #33874 üzenetére
Ha az adatlapodnál lévő lapba keresel memóriát én nem merek ajánlani semmit.Megnéztem a támogatottsági listát és találtam egy gigás 800 mhz-es memóriából kétfajtát.Ez nem jelenti azt hogy más nem megy benne de én nem vagyok ebben otthon.Majd jön valaki aki nálunk okosabb és segít ebben ( is )Én közben megkaptam a magam kérdésére máshol a választ.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#57919488 #32589 üzenetére
Ultra bizony.
Ki kell próbálni, valószínűleg nem kell semmi állítanod, ha mégse lenne stabil akkor a memóriavezérlőnek kellhet +0,1V.smiti: Mire használod a gépet pajti? Játékra nem érdemes azért a +1-2FPS-ért. Ha sokat tömörítesz akkor esetleg, ott ha nagy állományt tömörítesz akkor perceket is nyerhetsz (több GB esetén csak persze).
Meg esetleg ha tuningban az adott fsb és ramszozóval nem tudsz 1333 közelében maradni. Az eseteben is elsőre próbáld ki mit bír a ramod, A-DATA jó ram, könnyen lehet 1333-as megy lazán 1600-at is. Láttam már olyan 1333-asat ami stabilan megfutotta az 1800MHz-et is.Szóval igazából nem nagyon éri meg, én is beleestem ebbe a hibába, nem olvastam/jártam utána és DDR3 1066-osat 1600-asra cseréltem, mert majd mennyit gyorsul... Aha, Everestben látszik is szépen de máshol sehol nem venni észre. Persze csomó lóvéba került a váltás mondanom sem kell kvázi feleslegesen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#57919488 #32585 üzenetére
BD-on nincs hűtőborda az Ultrán meg van (narancsszínre fújt alu).
Nem baj, alapból 800-on indul a 1066-os ram is, utólag kell majd a bios-ba belépve megemelned a memória szorzóját és (ha kell) plusz feszt adni neki.
P5B meg jó lap, simán menni fog benne a ram 1066-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest