- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fudi2002 #66321 üzenetére
Amíg koppon jár, addig sajnos változás nem igen van.
Akkor már van, amikor nem teljes szakaszon van gpu limit.
Én tegnap a 3080-as gépemmel méregettem, de ez mindig belerondított. A mai játékok még egy "csúcs" vga-val is elhasalnak, nemhogy a 3080 kártyámmal.
Csak úgy tudom összevetni, hogy a DDR5 gépemet lemérem azonos windows-on, ill. azonos proci tulajdonságokkal, aztán vga kivesz, másik ugyanilyen csak DDR4-es gépbe berak, azon szintén lemérem.
Ez egyszerűnek hangzik, csak a 3080 vízhűtéses a DDR4-esben, le kell bontanom teszt idejére.
Most minden bench-ből beszereztem a legfrissebbeket, szerelni kéne.
A 720p low sem rossz, csak sokan abba kötnek bele, hogy az nem a játékban elérhető fps. Ezt mondjuk senki sem állítja, inkább pontoknak kell tekinteni.
Van más is, ami a very high mellett szól.
Pl. az x3d bazikess 720 low-on érthető okokból elhúz, de amikor 1440 very high, highest, ultra, stb., de még nincs gpu limit sem egy erős vga mellett, eltűnik a bazikess előnye.
Gpu limit ellen lehet tenni a dlss használatával, csak maradjon meg a legmagasabb grafikai beállítás.
Majd ezeket összejátszom.
X3D nem lesz, nem hinném, hogy bárkit is bele lehet vonni egy ilyenbe.
De a DDR4 Vs. DDR5-öt Intel alatt precízen meg tudom csinálni.
Itt van még a 8400-es G.Skill, azzal felírtam a hozzá tartozó időket annó. Illetve 5600-tól feljegyeztem, dokumentáltam mindent.
XMP-t meg könnyen csinálok, vagyis a lap mecsinálja a főidők megadásával. Lazák, de az XMP-k azok olyanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged