Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zebra_hun

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz fudi2002 #66321 üzenetére

Amíg koppon jár, addig sajnos változás nem igen van.
    Akkor már van, amikor nem teljes szakaszon van gpu limit.
    Én tegnap a 3080-as gépemmel méregettem, de ez mindig belerondított. A mai játékok még egy "csúcs" vga-val is elhasalnak, nemhogy a 3080 kártyámmal.
    Csak úgy tudom összevetni, hogy a DDR5 gépemet lemérem azonos windows-on, ill. azonos proci tulajdonságokkal, aztán vga kivesz, másik ugyanilyen csak DDR4-es gépbe berak, azon szintén lemérem.
    Ez egyszerűnek hangzik, csak a 3080 vízhűtéses a DDR4-esben, le kell bontanom teszt idejére.
    Most minden bench-ből beszereztem a legfrissebbeket, szerelni kéne.
    A 720p low sem rossz, csak sokan abba kötnek bele, hogy az nem a játékban elérhető fps. Ezt mondjuk senki sem állítja, inkább pontoknak kell tekinteni.
    Van más is, ami a very high mellett szól.
    Pl. az x3d bazikess 720 low-on érthető okokból elhúz, de amikor 1440 very high, highest, ultra, stb., de még nincs gpu limit sem egy erős vga mellett, eltűnik a bazikess előnye.
    Gpu limit ellen lehet tenni a dlss használatával, csak maradjon meg a legmagasabb grafikai beállítás.
    Majd ezeket összejátszom.
    X3D nem lesz, nem hinném, hogy bárkit is bele lehet vonni egy ilyenbe.
    De a DDR4 Vs. DDR5-öt Intel alatt precízen meg tudom csinálni.
    Itt van még a 8400-es G.Skill, azzal felírtam a hozzá tartozó időket annó. Illetve 5600-tól feljegyeztem, dokumentáltam mindent.
    XMP-t meg könnyen csinálok, vagyis a lap mecsinálja a főidők megadásával. Lazák, de az XMP-k azok olyanok.

Új hozzászólás Aktív témák