- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baryka007 #66265 üzenetére
Tegnap már a Cyberpánk ezen a 7400-on kifagyogatott szóval vissza raktam 7200-ra.
Egy dolgot megfogadtam csak úgy húzok bármit is ha az a gyári feszt nem haladja meg.
Tehát nem fogok a RAM-nak 1.45V-ot adni mikor a gyári 1.40V (XMP) is már piros a BIOS-ban.A CPU is 5.4Ghz-en tehát OC-vel megy 1.15V-on ami sztem elég UV.
A legnagyobb probléma ebben az egész RAM tuningolásban, hogy míg én játékra specializálódott felhasználó vagyok addig ti ezt az OC-t profi szinten űzitek és tudjátok kb mit hogyan kell állítani és erre van szánva az időtök
Nos én biztos nem fogok napokat meg heteket arra elpazarolni, hogy 1-2ns-os javítást elérjek amit talán SEHOL nem fogok soha észre venni.
Mert oké, hogy 65ns helyett az 56ns már észrevehető, de 64 helyett 63... Az az 56 csak álom marad fesz emelés nélkül. Meg én extra hűtést sem fogok ezért sehová sem szerelni.
Szóval jó vagy nem jó, nekem már ez is bőven sokkal jobb mint ami volt az előző lapban.
#66280 zozoz1:
Teszt a te első időzítéseiden: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Windows 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest