Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
04ahgy #47195 üzenetére
Jó,jó,jó,JÓ!
Bocsánat, hogy a másfél perccel később idekerült hsz-em amit előbb kezdtem el írni mint, hogy a tied megjelent volna, nem igazodik a Te hozzászólásodhoz.. Igaz én vagyok a buta, hogy ahogy megírtam nem olvastam vissza hátha valaki nálam okosabb már megmondta a tutit.."Szeretnéd, hogy még egy negyediket is keressek?"
Nem,nem nem és NEM szeretném, ha keresnél egy negyediket.. Meghajlok a tudásod előtt így is..
Őszintén örülök, hogy Te ilyen mélyen bele tudod magad ásni a memóriák rejtelmeibe és ilyen vehemenciával tudod a másikat leültetni egyessel..Fura, hogy egy tök normális hozzászólásra ami még, ha nem is helyénvaló ilyen: "Ebből a négy, külön-külön is eltérő RAM-ból a te értelmezésedben milyen frankó quadkitet ki lehetne állítani! Nyami." következtetéseket tudsz levonni..
Ha frusztrált vagy az ünnepek miatt vagy akármi miatt megértem, de nem hiszem, hogy ilyen hangnemben kell letámadni valakit..
Gyakorlatilag mintha főbenjáró bűnt követtem volna el.. Kicsit túlreagáltad a dolgokat szerintem..
És akkor mi van, ha megrendeli és nem megy neki? Visszaküldi és rendel másikat vagy megkérdez téged, mert úgyis mindent precízebben és okosabban tudsz.. Nem is értem mi a faszomnak vagyok én itt... Tök felesleges..Dobj két xanaxot whiskey-vel aztán szúszá!
Részemről a topik törölve.. Elvagy Te itt magadban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest