Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
04ahgy
üzenetére
Jó,jó,jó,JÓ!
Bocsánat, hogy a másfél perccel később idekerült hsz-em amit előbb kezdtem el írni mint, hogy a tied megjelent volna, nem igazodik a Te hozzászólásodhoz.. Igaz én vagyok a buta, hogy ahogy megírtam nem olvastam vissza hátha valaki nálam okosabb már megmondta a tutit.."Szeretnéd, hogy még egy negyediket is keressek?"
Nem,nem nem és NEM szeretném, ha keresnél egy negyediket.. Meghajlok a tudásod előtt így is..
Őszintén örülök, hogy Te ilyen mélyen bele tudod magad ásni a memóriák rejtelmeibe és ilyen vehemenciával tudod a másikat leültetni egyessel..Fura, hogy egy tök normális hozzászólásra ami még, ha nem is helyénvaló ilyen: "Ebből a négy, külön-külön is eltérő RAM-ból a te értelmezésedben milyen frankó quadkitet ki lehetne állítani! Nyami." következtetéseket tudsz levonni..
Ha frusztrált vagy az ünnepek miatt vagy akármi miatt megértem, de nem hiszem, hogy ilyen hangnemben kell letámadni valakit..
Gyakorlatilag mintha főbenjáró bűnt követtem volna el.. Kicsit túlreagáltad a dolgokat szerintem..
És akkor mi van, ha megrendeli és nem megy neki? Visszaküldi és rendel másikat vagy megkérdez téged, mert úgyis mindent precízebben és okosabban tudsz.. Nem is értem mi a faszomnak vagyok én itt... Tök felesleges..Dobj két xanaxot whiskey-vel aztán szúszá!
Részemről a topik törölve.. Elvagy Te itt magadban!

Új hozzászólás Aktív témák
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002