Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
1: Tisztában vagyok vele, de ha eddig nem volt velük probléma nem sok esélyt látok, hogy később meghibásodjon bármelyik is... persze nincs kizárva... pl deszka dob egy fesztüskét, ram meg elkapja... Így járt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2: Kösz a megerősítést, akkor ezek szerint még bordát sem kell vennem...

3: Corsair-ra több a gar, ezért gondoltam, hogy jobb áron elmehet, de nem viszket a tenyerem, így lehet megtartom mind a 2-t és a jobbik marad a gépemben a másik landol öcsém gépébe... hogy háznál legyen, az Ő kingmaxai (2x2).
*.: Ezt sejtettem, de bővíteni nem akarok a közeljövőben, mert szerintem általános feladatokhoz és némi játékhoz... + gyakorló szinten CAD elmegy a 2x4Gb. Kentsfield korszakban volt róla szó, hogy a 2x2 elég mindenre, aztán ha jól rémlik SB megjelenése környékén vásárolgatott mindenki 2x4Gb ramot, de szerinted van értelme efeletti méretben gondolkodni? (durva mérnöki alkalmazásokat leszámítva)
Kösz a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DJI topic
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Windows 10
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fudi2002