Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akkormit

csendes tag

válasz krx21 #39811 üzenetére

Próbáltuk a Bios saját gyári alap belállításaival, amikor is nem nyúlsz hozzá, minden auto.
    És próbáltuk, hogy a feszkót manuálisan beírva (1.5V) .. De semmi eredménye.. :(
    Megkeresve a ram gyári adatait..
    1.5V (1.425V ~1.575V) Power Supply
    Most vettem a lapot meg a ramokat. Lehet a compatibilással van a baj valóban. Gondoltam rá, de nincs lehetőségem más ramokkal kisérletezni hogy 20gb főlé menjek mert itthon a régi ramjaim is csak 6 gb.
    1db 4gb-s és 1db 2gb-s ram. Most sok manit költöttem, nem tok beruházni sajnos plusz teszt alkatrészekre és pont ezért nem tudom mit kell ilyenkor tenni...
    Mintha a 20 gb lenne neki a határ vagy mittomén, na de a lap 32gb-t tud.. Pont ezért választottam így..

ugy is próbáltam hogy a két új 8gb=16gb
    és akkor breaktam harmadiknak a régi 2gb-emet, így elindul=18gb...
    Akkor úgy is hogy két új 8gb-s és a régi 4gb-s.= 20gb. így is elindul...
    Aztán egyszer csak gondoltam kipróbálom újra 3db új gb-vel.=24gb.... Elindult, a bios érzékelte a változást. Ki is mutattsa hogy 24gb vel megyünk. Ezt követően az ujraindulásnál már újból jelentkezett a probléma, azaz nem indult. Ilyenkor ha 16gb-vel vagyis ha csak két 8-as van bent és újra próbálom egyből indul... Hmm.
    Lehet a proci miatt ez az egész?

Valami Bulldozert javasolt a bolt, mert nekik is felhoztam a problémámat, de most akkor vegyek még 43-50ért CPu-t is??? :O :W Nemmár!!!!
    Fogok, nem egy Bulldózert hanem egy úthengert és átmegyek rajt... Na de most komolyan....Már sírok...

Új hozzászólás Aktív témák