Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kasza blanka #25821 üzenetére
Hello, AM3-nál ugye 1333 Mhz-re van hitelesítve az IMC ami a prociban van, tehát 1600 már tuningnak számít. Általában le is rakja alapból 1333-ra. Az hogy i7-el megy, az gyakorlatilag semmire nem garancia. Ezeket a ramokat i5-i7-hez ajánlják általában, persze működik AMD-vel is. Viszont sok panasz is érkezik innen onnan, hogy nem ment ezzel meg ezzel a rammal, fagyogat, rezetel stb. Elég sok helyen utánaolvastam, a Geil-eket nem szereti, OCZ-kre is sok panasz érkezett. Kingmaxra is láttam már panaszt, de lehet manuál beállítás kérdése. Szóval nem áll szándékomban általánosítani.
A lap ugye nemnagyon szól bele, de inkább Giga deszkákról olvastam panaszokat, Asusról még egyet sem találtam. Ezek természetesen teljesen szubjektív vélemények, nem kell következtetést levonni belőle, csak "megtörtént esetek"
Rambazárban Ősember nekem azt mondta, miután pont ilyen Super Talentet akartam tőle venni, hogy valszeg működne, de inkább vegyek listás ramot ami 100%-ra működik. Ezért rendeltem a G.Skill 1600-as CL9-es ramját ami megy 1.5 -1.65 volton a lapban és kvalifájdos. (1000 Ft-al volt drágább csak Super Talentnél)
Ha nem akarsz lutrira játszani, hogy esetleg a fa alatt derüljön ki hogy problémás a cucc akkor érdemes a listáról venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- World of Warships
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen autót vegyek?
- Google Chrome
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest