- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
Gyuri27 #23240 üzenetére
Koszi a turelmedet,de azt hiszem nem fejlodott ki kellokeppen az agyam
,mert a linkelt tablazatot egyaltalan nem ertem!
Tudod aki ert hozza,annak teljesen termeszetes egy par fogalom,ami viszont egy laikusnak teljesen sotet!
Hogy mit nem ertek a tablazatban?
Hogy hogyan jottek ki ezek a szamok,es hogyan kell szamolni veluk?
Tehat ahhoz,hogy ertelmezni tudjam pl. a 7,5-et,ahhoz tudnom kene,hogy hogyan jott ki!/na ezt speciel tudom,mert mar valaki itt elmagyarazta!/
Az 5-5-6-7 sorozatrol,ami a 800-as memok tablazataban egymas alatt sorakoznak,azt megint csak nem tudom,hogy mi?! Memoszorzok.../ezt sem tudni,hogy mibol jott ki/
De a vegso csapas az,hogy nem tudom,hogy ezekkel a szorzokkal mit kell szorozni.Es hogy a vizszintes sorokban mi az osszefugges a beirt szamok kozott.
Szoval azt hiszem itt az alapveto elmeleti tudas hianya okozza a kavart nekem...
A memom egyebkent 4-4-4-12 -es idozitesekkel megy./Annyira azert nem vok fps-fan,hogy nekialljak buveszkedni az idozitesekkel,mert mindig rafaragok!/
Van esetleg valahol egy leiras,vagy cikk,ahol ezek a primko dolgok el vannak magyarazva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged