Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz Gyuri27 #23240 üzenetére

Koszi a turelmedet,de azt hiszem nem fejlodott ki kellokeppen az agyam :DD ,mert a linkelt tablazatot egyaltalan nem ertem! :W
    Tudod aki ert hozza,annak teljesen termeszetes egy par fogalom,ami viszont egy laikusnak teljesen sotet!
    Hogy mit nem ertek a tablazatban?
    Hogy hogyan jottek ki ezek a szamok,es hogyan kell szamolni veluk?
    Tehat ahhoz,hogy ertelmezni tudjam pl. a 7,5-et,ahhoz tudnom kene,hogy hogyan jott ki!/na ezt speciel tudom,mert mar valaki itt elmagyarazta!/
    Az 5-5-6-7 sorozatrol,ami a 800-as memok tablazataban egymas alatt sorakoznak,azt megint csak nem tudom,hogy mi?! Memoszorzok.../ezt sem tudni,hogy mibol jott ki/
    De a vegso csapas az,hogy nem tudom,hogy ezekkel a szorzokkal mit kell szorozni.Es hogy a vizszintes sorokban mi az osszefugges a beirt szamok kozott.
    Szoval azt hiszem itt az alapveto elmeleti tudas hianya okozza a kavart nekem... :Y
    A memom egyebkent 4-4-4-12 -es idozitesekkel megy./Annyira azert nem vok fps-fan,hogy nekialljak buveszkedni az idozitesekkel,mert mindig rafaragok!/
    Van esetleg valahol egy leiras,vagy cikk,ahol ezek a primko dolgok el vannak magyarazva? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés