- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
válasz
Chainsaw #16321 üzenetére
Hmmm,szeintem ha nem is tuningolsz,próbáld meg minél kisebb szorzóval,minél magasabb fsb-vel elérni a gyári 2,66ghz-t.
Viszonyításképp én egy E2180-as procit 3Gigára rántva (8*375),sima névtelen ramokkal (800as Ncp) 900Mhz-en járatva 5-5-5-15 pl8 mellett az alábbi értékeket kaptam.Everest 4.50 ramtest -
balazs_t
tag
válasz
Chainsaw #16321 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem is pont ez a verzió volt egy Asus P5N32-E 680i-s lapban.
Csak viszonyításként nekem egyszer sikerült Read: 9000-et elérni (bár sz..rrá volt tuningolva minden), szóval a RAM talán még tudna picit többet. Sajnos a beállításokra nem nagyon emlékszem, de ha nem felejtem el és érdekel, talán meg van még valahol. Asszem elmentettem valahova, mert én is annyira meglepődtem. Bár nem hiszem, hogy a P35-nél tudnád használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest