- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ezt a poszt úgy ahogy van baromság.
Csinálsz egy screenshot-ot, minek? Hogy tudd 2 hónappal ezelőtt milyen állapotban voltak a lemezek? Ráadásul sok probléma csak akkor derül ki ha tartósabban fut a program.
Az általad ismert felhasználóknak is csak gratulálni tudok.
Látszik a triál? wtf? Én sem értem ez miért jó.Ahogy írták már mások is
- a program lényege hogy folyamatosan fut, figyeli a smart értékeket és kijelzi ha gond van.
- frissíteni kell mert nem fogja felismerni az újabb meghajtókat és hiba javítások is lehetnek amiktől pontosabb értékeket mutatRemélem hdsentinel kolléga nem jár erre mert a posztod meglátva kiugrik az ablakon
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A verzió teljesen mindegy, mindegyik verzió helyesen írja a százalékokat."
Hát ez nagyon nagy tévedés. A Flash SSD topicban bőven voltak már ijedségek és panaszok abból, hogy a HD Sentinel adatbázisa épp nem tartalmazott adott típust, és az eszköz értékeivel rosszul számolt. Nem is várható el tőle, hiszen az adatok nyilvántartása a gyártók részéről nem valamilyen szabványok követésével történik (sajnos), így sokszor kényük-kedvük szerint tüntetnek fel adott érték(ek)et, így a HD Sentinelnek és hasonló szoftvereknek mindig lépést kell tartaniuk ezekkel. Éppen ezért bármilyen gyanús értékek esetén fontos lehet a legfrissebb változat."Azért előnyös, ha nem trial, mert az látszik a screenshoton is."
Ezt az érvet meg nem is értem, hogy ez miért lenne baj, hogy látszik a screenshoton, hogy trial. És akkor mi van? Legalább látszik, hogy nem egy warezolt változat, hanem a korlátozott ideig használható próbaváltozat. Utóbbi kicsit tisztességesebb. -
Kelvin
őstag
Nagyon sokan folyamatosan használják, hogy ne érje őket meglepetés. Többek között én is. A frissebb verziók pedig kellenek, új ssd-k, merevlemezek illetve régebbi problémák és javítások miatt.
Ez szerintem is fölösleges, pár hete volt standard frissíthető, élettartam licencel promócióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest