- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
StSanya #2337 üzenetére
Üdv a nyugdíjas kollégának
(HU,HU2)
Ez az, ami miatt nálam másodjára is kiesett a kosárból
Tavaly és idén is felraktam az asztali gépre - az IS-t -, de használhatatlanná vált tőle, tavaly azonnal, a 2013-mas verziótól pedig 3 nap múlva - a BD topikjában anno leírtam a problémáimat -.
Számomra elfogadhatatlan, hogy egy szoftver miatt teljes OS újratelepítést csináljak, attól függetlenül, hogy imageből visszarakom pár perc alatt, ha akarom.
Ha más fejlesztők termékeivel is ugyanez lenne a helyzet, akkor még lehet elfogadnám, de amíg mások meg tudják ezt oldani, addig véleményem szerint elvárható lenne, hogy ők is képesek legyenek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest