Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég idegesítőre sikerült kiadás, ugyanis a nem működő menüpontokra kattintva előugrik egy kis ablak, hogy itt az új verzió, vedd meg azt. Ilyen pl. a hangszerkesztő modulja is. Egy kis trükkel azonban beüzemelhető ez a része. Ha felteszed a Power2Go-t, az felpakolja a hangszerkesztőt, amit már a Director is meg tud nyitni. Bár a linkelt P2G akció lejárt, pár havonta fel-fel bukkan itt-ot, ahogy maga a Director is.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Argos
őstag
-
C. s.
addikt
Nincs mit!
Ja, látom már a félreértés okát: A kezdőlapon a Mac-es verzió is szerepel, észre sem vettem eddig. Csak a Windows-osat linkeltem be.
Pótlom a hiányosságot: Franzis Analog Projects 3 Mac-hez (még 28 nap és 13 óra)#8857 cigam:
Köszönöm az ötletet! Megpróbálom alkalmazni a már meglévő programommal, hátha azt is elfogadja.
#8854 Argos83:
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Az elsőé a kód. Tudom, nem segítek sokaknak, de hátha egyvalakinek kell.
Kedves tnilabk! (a valódi nevem azért kiveszem)
Köszönjük, hogy a DIGI internet szolgáltatatását választotta. Előfizetése mellé szeretnénk Önnek átnyújtani egy 15%-os kedvezményt és PostaPontokra történő ingyenes kiszállítást tartalmazó online igénybe vehető elektronikus kedvezmény kupont, mellyel partnerünknél, a www.tp-link.hu oldalon most kedvezményesen vásárolhat 1 router és 1 extender vagy powerline eszközt otthoni internetes hálózatának bővítéséhez.
Az egyedi e-kuponkódot a www.tp-link.hu oldalon történő vásárláskor, a kiválasztott termékek kosárba helyezését követően, a “kuponkód mezőbe” kell beírni, és a “kuponkód alkalmazása” gombbal érvényesíteni.
Az akció további részleteiről és az akciós termékekről itt olvashat: www.digi.hu/tp-link-akcio
A termékválasztását és üzembe helyezést a TP-LINK infóvonala segíti: 40-100-432 vagy a support.hu@tp-link.com
Vásárlását közvetlenül itt intézheti: www.tp-link.hu
Az Ön egyedi e-kuponkódja: 4xmoonlb6x1e2
Az e-kuponkód a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.
Üdvözlettel:
DIGI
Egyszerű a választás -
válasz Tav-Csoves #8868 üzenetére
Ha netán tülekedés lenne a kódért, én is fel tudok egyet ajánlani...
:-) -
McAdam6
aktív tag
Ahogy elnézem, kuponnal is drágább, mint máshol...
-
Egy kis reklám remélem belefér: A novemberi PC World mellé most féléves Kaspersky Internet Security előfizetés jár!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
randras
veterán
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Telepítettem a PowerDirector-t de indulásnál ezt az üzenetet kapom
Ötlet? (Rendszer: Win 10)[ Szerkesztve ]
-
-
ƵøŁĭ
veterán
PowerArchiver 2015 Standard Edition
Name: Giveaway
Registration Code: 0D0109-B3951C-92FBA3-152640-9D7653-B83B86-ACAA5C(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
donmackó
addikt
Valakinek nincs véletlenül a múltkori Process Lasso promóból felesleges kódja?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Musicking
aktív tag
donmackó, mepet : A múltkori promoval hosszútávon nem sokat értek mert nem frissíthető, de találtam még két júniusi promo kulcsot azok frissíthetők az új verzióval is. PÜ ment.
[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz fornettisuti #8891 üzenetére
Amúgy is felejtős szoftver . ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
vlevi
nagyúr
Ha van még, aki ír CD-t, DVD-t, annak talán jó lehet.
Ashampoo Burning Studio 2016 (100% discount) -
khalox
őstag
válasz zoltan6 #8894 üzenetére
Nekem is a CDBurnerXP a kedvencem, ha nagy néha DVD-t kell írni.
Innét meg a PowerArchiver 2015-öt telepítettem, amit korábban linkett LiLxWaYnEx, de egy kicsit sem jött be.
Szörnyen nehézkes a felülete és lassú, mint a tetű az akácerdőben. (7-zip LZMA2-vel hasonlítottam össze, az előbbi 3,5 perc alatt végzett 270MB-tal, a PowerArchiver 7zip megoldása pedig annyi idő után még csak 32%-nál járt ugyanezzel, és a fájl is pár MB-tal nagyobb lett.
Vagy én csinálok rosszul valamit....[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
válasz twollah1976 #8897 üzenetére
Jaja, ott még az előző C&C van. Lehet csak némi porszem csúszott a gépezetbe és még nem éles.
...elmúlik...
-
scope2007
addikt
válasz twollah1976 #8897 üzenetére
elvileg éjfélkor lesz váltás...
én is egyből behúzom ezt a gammát isCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Opel topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest