Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
LamerGyuri
senior tag
Hard Disk Sentinel Standard Edition v4.60
ejj, megelőztek..
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
looser
addikt
válasz #68216320 #9350 üzenetére
Én annak idején (kb. 8-10 hónapja?..) rákerestem a kulcsra és nem egy oldalon ajánlottak egyéb kulcsokat, amelyek szintén "extended trial"-nak tűntek, sőt maga ez a kulcs is már egy ideje kering, talán már 2014 óta. Szóval azt javaslom, keress rá és hátha ott említenek egyéb kulcsokat és egy másikkal hátha szerencséd lesz.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
törölt tag
Nem kifejezetten pronó, de hátha valaki lemaradt róla az Agnitum topicban.
Agnitum kulcsokat cserélnek be Kaspersky kulcsokra, mert megszűnik Outpost termékcsalád értékesítése és támogatása.Bővebben itt olvasható és cserélhető be a kulcs.
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
bobalazs
nagyúr
válasz twollah1976 #9358 üzenetére
6DE6-88A8-9EA6-86**
mindenki ezt a széria számot kapja?
-
törölt tag
válasz micafighter #9362 üzenetére
2 évet 3 gépre, ha január 31-ig migrálod. Ha nem, akkor 2016 végéig még kap adatbázis frissítést az Agnitum.
De itt minden le van írva részletesen. -
C. s.
addikt
Microids játékok
Ezen a 2 oldalon írnak a menetéről:
Epicbundle
WhosgamingnowItt kell regisztrálni.
Valaki leírná, hogy miként szerezhetem meg a Mysterious Island 1-2-t?
A szabályzatban 2 helyen is említik, de egyiket sem értem eléggé. A Nostradamus sem volna rossz. Ellenben a Post Mortem boldog tulajdonosa lettem. Belekóstolok, annyit megér.
Sok sikert mindenkinek!Ma kerültek ki a MyRealGames honlapjára:
1001 Jigsaw Earth Chronicles
Gnomes Garden
Knight Solitaire
Strike Solitaire 2 Seaside Season[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz shaddy1027 #9367 üzenetére
Köszi! Van valami drawing card (v. hasonló, egy zöld gomb fönt, a paklitól jobbra), és azt kell nyomogatni, amíg a pontból telik? (Nem a sorban lévő játékok melletti fehéres gombokat.)
BigBlue69:
Szívesen! 4000??? Az ügyes! Hogy hoztad össze? (Jól jönne néhány tuti tipp, az oldalon lévőket olvastam, de abból nem jön össze 4000.)
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Szerintem ez jött be nálam :
[EDIT] !!!AFTER MADE ALL THIS PROCESS, CLICK ON "MICROID CLUB" AND IN THIS PAGE CLICK ON "MY LIBRARY" AND HERE LOG WITH YOUR STEAM ACCOUNT, MAYBE YOU WILL GET MORE M POINTS... IT WORKS FOR ME!!!!
Amugy én előbb regiztem és utána kapcsoltam hozzá steamem.. mondjuk nem tudom van-e más megoldás..
Szóval a lényeg h 6500 pontról indultam.. és utána amikor beregisztráltam a játékaikat.. amiket kaptam.. mindig +300
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
shaddy1027
tag
DRAW A CARD pontosan erre kell rákattintani, kaphatsz kártyát, egyből játékot és játékokhoz tartozó egyéb tartalmakat.
Pontokat úgy is szerezhetsz, ha beszerzel vagy szereztél játékokat. Itt tudod megnézni: [link]
(Ha színes a kép a játéknál neked már megvan és ezáltal kapod a pontokat)300 pont helyett minden játék 600 pontot ír jóvá, amit eltudsz kártyára költeni amiből kis szerencsével újabb játékot nyerhetsz.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
AtHoS
nagyúr
read-only mode on the forum
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Traxx és mások:
3StepPDF (56 óra múlva jár le)Játék:
Sea Legends: Phantasmal Light – Collector`s Edition Holnap reggel 9-ig, akkor új indul. (Általában.)[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
- 120 illustrations
- 7 Floral Vector Packs
- 5 Photoshop Brush Packs
- 6 Fonts
- 7 Seamless Pattern Packs
- 2 Photoshop Tutorials
- 7 Texture Packs
- 77 Text Styles
- 70 Chat BubblesFiles are suitable for both Windows and Mac OS
Adobe Illustrator CS3+, Adobe Photoshop CS3+ or any similar application that supports .AI, .EPS, .ABR, .ATN or .PSD formats[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
PainKiller13
őstag
Szuper a topic!
-
C. s.
addikt
válasz alratar #9382 üzenetére
Szia!
Bejelentkezés után találsz egy olyat, hogy "Microids Club", azon katt, majd 3 fül lesz előtted az oldalon, ott a "My library" kell, annak az alján tudod hozzáadni. Nekem csak az Explorerből sikerült, de a FF-ot telepakoltam mindenféle "létfontosságú" kiegészítővel, lehet, hogy az volt a baj.
-
Argos
őstag
Nálatok is alig akar nyekeregni ennek a Microids-nak az oldala?
Chrome meg Vivaldi alatt is ugyanúgy.....elmúlik...
-
Argos
őstag
-
PainKiller13
őstag
válasz twollah1976 #9386 üzenetére
Én inkább a programokra, mint pl hd sentinel
Persze egy free fallout 4-nek is örülnék
-
mirci18
addikt
válasz twollah1976 #9351 üzenetére
Köszi a tippet le is töltöttem kedvenc merevlemez figyelő programom.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
twollah1976
őstag
Flashpaste ingyé!
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
CyberLink PowerDirector 13 ingyé!
-
twollah1976
őstag
Zoom Player MAX 10 ingyé!
-
C. s.
addikt
100 program a Computer Bildnél. (A német programfelület tuti, az angol nem biztos, de ennyi pénzért megérhet egy próbát.)
-
looser
addikt
Ez metálkirály, köszi! Magix cuccok angol/német, az egyik Titanic (tárgykeresgélős játék?...) pedig német, vszínű a másik is. Ashampoo-k gondolom multi. Szóval tuti jó :-)
Ja, ha a nagy Download gombra kattintotok, lejjebb a következő bekezdésben van a végén egy "direct link", inkább azt töltsétek, az első - a számomra a mai napig még mindig érthetetlen - saját downloadere a site-nak.Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest