Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Úgy tűnik a sorozatszám sem egyedi....
Otthoni munkára csak legásis lesz, nekem úgy is arra kellene. -
kenand
veterán
Minden estere fel tudtam tolni 64-bites Windows 7-re
Hogy lesz -e fagyás azt még nem tudom, de elindul egy kis szöveget rá is applikáltam egy képre sikeresen. -
kenand
veterán
Photoshop updatet úgy fogadja el, hogy vissza kell állítani az órát ideiglenesel pl 2010-re
-
Balinov
titán
kenand: koszi, ezt meg megproszalom
PapauZ: igen, en is olvastam, tul szep volt,hogy igaz legyen.
PSCS2-t meg PSE5-t tettem fel, de sajnos meg Adobe Camera RAW update utan sem birkozik meg a D5000 vazam raw-jaival, igy valszeg mindketto megy a levesbe
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kenand
veterán
Ha a bobby "munkáimhoz" használhatom én már boldog leszek.
van pl Hivatalos Corel Paint Shop Pro X-em
De azért a Photoshopot jobban szeretem. természetesen -bár sok hivatalos programom van (általában nagy nevek korábbi kiadásai, amikor már olcsón hozzá lehetett jutni plé Sound Forge Pro 8.0) Photoshop nem voltPl a Monkey Island SE PC-s, XBOX-os iPhonos magyarításához is használtam(unk) Photoshopot
-
kenand
veterán
Afobe felsorolta -itt megtaláltam a activation free sorozatszámokat a belekbelezett macromedia softwarekhez is:
Captivate 1.0 Win CAD100-56042-68297-35422
Contribute 2.0 Mac CTD200-58042-60375-59091
Contribute 2.0 Win CTD200-58042-60375-59091
Contribute 3.0 Mac CTD300-57733-52324-08489
Contribute 3.0 Win CTD300-57733-52324-08489
FlashPaper 2.0 Win FPD200-52016-69247-71242
Director MX 2004 Win DRD100-50836-87264-59396
Director MX 2004 Mac DRD100-50836-87264-59396
Dreamweaver MX 2004 Mac DWD700-56626-60325-58074
Dreamweaver MX 2004 Win DWD700-56626-60325-58074
Fireworks MX 2004 Mac FWD700-59515-38218-96725
Fireworks MX 2004 Win FWD700-59515-38218-96725
Flash MX 2004 Mac FLD700-59705-99286-82099
Flash MX 2004 Win FLD700-59705-99286-82099
Freehand MX Mac FHD110-58402-67227-68568
Freehand MX Win FHD110-58402-67227-68568
Macromedia Studio MX 2004 Win WSD700-53923-79263-98262
Macromedia Studio MX 2004 Mac WSD700-53923-79263-98262Szóval úgy tűnik az Adobe nem kegyes, nem osztogat semmit.
Bár már nem kell Adobe regisztráció, sajnos a Photoshop CS2 sem ingyenes.
Csak azt használhatja aki régen megvette....
Egyébként megtehetné azt hogy otthoni felhasználásra ingyenes, támogatás/upgrade nem jár hozzá. nem lenne nagy ügy..ha már így elkommunikálták a dolgot
Pl a Cneten is korrigálták a hírt[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Egyébként - lehet hogy korábban egyedi sorozatszámok voltak- de az összeomlás után, most elérhető sorozatszámokat nem lehet beregisztrálni az accountodba.
De nem is kell aktiváció hozzá (pont ezért adták meg)Ha már így félreinformálták a világot, valóban ingyenessé tehetnék, én örülnék neki...
Kedvezméynes upgdarade nélkül.Pl a Sony nagyon korrekten jár el a régi softwarei-vel. Ebayen lehet is venni jogtisztán régebbi Sound Forge-ot, vagy Vegas Studiot olcsón.
Ha valaki vesz egy újabbat, eladhatja a régi változatot és a kulcsot megkaphatja más, de arra már nem jár kedvezményes upgrade. De a "régit simán beregszitrálhatod magadnak a Sonynál) -
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #2104 üzenetére
Okosan ki van ez találva, ha jól emlékszem adott verzió nem támogatja az újabb camera raw-ot, amit meg támogat abba nem kerülnek beemelésre az újabb vázak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Csak a kérdések gyülnek.
Ki indította el a lavinát?
Ha csak azok számára legaláis, akiknek van licence, miért nem csak a fiókjukon keresztül érhető el?
Jelenleg is elérhető a volume licence-es kulcs oldal.
Ha pl. egy cikk alapján letöltöm, használom?! Mert ma már ott az összes program és kulcs.A magyar Adobe támogatóközppont hivatalos válasza, a legalitást firtató kérdésemre:
Nem legális.Másra lett kitalálva.
Support segédeszköz.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kenand
veterán
Cikket még a lelkesedés idején írták, aztán kiderült még sem ingyen van...
Magyar supportot nem érdemes megkérdezni...nincs magyar Adobe, ahogy Apple sincs.
Egyszerűen nem számítunk, nem vagyunk számottevő piac.
15 évvel ezelőtt voltam a "magyar" Macromedia support embere -egyetemistaként, mellékállásban-, ismerem a dörgést. Magyar Adobe/Macromedia akkor sem volt csak magyar hivatalos forgalmazó és az egészen más.Tényleg nem történt más, mint hogy kiadták a kulcsokat, mivel a nem működő aktiváció miatt muszáj volt
De jelentősen félre lett kommunikálva.
Sajnos nem legális a használata a kulcsoknak, de szerintem senki sem fog üldözni, ha saját célra ezután használni fogod. Ha pénzt keresel vele az más kérdés...
Adobe megtehetné, hogy ezeket otthoni célra átadja, de egyelőre ilyet nem jelentett be.
Támogatást ezekhez már nem nyújt.
Még jó reklám is lenne, de úgy látszik nem látnak benne fantáziát.Vannak korábban fizetős, ma már ingyenes appok pl a Truespace 7.6, persze ott a cég is megszűnt
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Free Uniblue DriverScanner 2013 Keycode
A számítógépes hardvereszközök, például nyomtatók vagy a grafikus kártyák, szoftverek segítségével működnek – ezek az úgynevezett driverek. Ezek nélkül nem lennél képes kinyomtatni egy dokumentumot, elolvasni el ezt a weboldalt vagy csatlakozni az internethez. Jó esetben előtelepítik ezeket az operációs rendszerrel, esetleg neked kell elvégezni ezt a gyártó által mellékelt CD-ről. Ugyanakkor a gyártók folyamatosan fejlesztik az illesztőprogramokat, eltávolítják a hibákat vagy extra szolgáltatásokat/funkciókat építenek bele. Ez azt jelenti, hogy ha nem frissíti rendszeresen a drivereket a programok nem fognak megfelelően futni, a hardverek nem működnek rendesen és a rendszer össze is omolhat. Ezért van szükség egy driver frissítő szoftverre. Az Uniblue DriverScanner 2013 tökéletes megoldás lehet erre, automatikusan frissíti a drivereket, ezáltal időt és energiát takaríthat. A szoftver elemzi az összes rendszer-illesztőprogramot, megkeresi a frissítéseket, majd letölti őket a gyártó honlapjáról. Egyetlen kattintással, egyszerűen telepíteni lehet minden frissítést a számítógépre.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
hamyka
senior tag
válasz Tetete1 #2111 üzenetére
egy kérdésem lehet?: ha igen köszönöm, szóval :
Nem tűnik rossz programnak a leírás alapján, de mi van akkor ha nem tudok csatlakozni a netre, driver cd-t mondjuk elhagytam, vagy nem akar működni ilyenkor mi van? vagy lehet netezni driver nélkül is?
Bocs ha hülye kérdést tettem fel de ez eszembe jutott
Comodó új távlatok...........
-
addikt
Ha a windows nem ismerte fel a hálókártyát, akkor természetesen addig nem tudsz netezni amíg azt nem telepíted. Vagy még a win telepítés előtt letöltöd legalább a hálókártya drivert, vagy ez a program tud olyat hogy egy működő rendszer alatt elmenti a drivereket valahova, újratelepítés után meg visszaállítja.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Brekecs
aktív tag
-
BigManus
addikt
Hamyka!
Már párszor szóltunk, hogy ez nem chat topik!
Párszor tiltva is voltál! Nem volt még elég??Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
PapauZ
aktív tag
Míg az Adobe gondolkodik, közben a Microsoft ingyenessé tette az Expression Studio programjait:
http://www.microsoft.com/expression/Expression Design 4
Expression Web 4
Expression Encoder 4
Expression Blend 5 Preview -
sz.j
nagyúr
Azért azt jó lenne tudni, hogy ezek a progik valóban korlátlan Free változatok vagy csak trial-ok, mert az .exe az utóbbit sugallja (pl: Design_Trial_en.exe)
Amúgy jónak ígérkeznek (legalábbis nekem jól jönnének)
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
PapauZ
aktív tag
A Blendet meg majd frissíteni kell, ha megjelenik a végleges változat a Visual Studio 2012 Update 2-vel.
Illetve, amit MS írt az expression honlapján:
Expression Design 4 and Expression Web 4 are now available for download at no charge. Technical support will not be available for these free versions. Ingyenesen letölthetőek, de nincs semmilyen technikai segítségnyújtás.[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Szerintem nem trial. De nem véletlenül adja ingyen:
"A mostani döntés értelmében a négy termékből három utód nélkül megszűnik. Jó hír ugyanakkor, hogy a Web és a Design mostantól ingyenesen letölthető és használható és biztonsági frissítések is érkeznek hozzájuk egészen 2015-ig, a továbbfejlesztésüket azonban feladta a Microsoft és az ingyenesen letöltött szoftverekhez támogatást sem biztosít."
-
sz.j
nagyúr
Srácok köszi az infókat, két progi már fenn is van a gépen.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
addikt
válasz Balinov #2097 üzenetére
Leszedtem innen az Acrobat 8.0 Pro-t és sikerült működésre bírni Windows 8 Pro x64 alatt ha valakit érdekel.
1) már a telepítés megáll és egy fájlt hiányol meg hogy tegyük be a vista lemezt (mert hogy 64bites rendszereken nem működik a pdf printere, ezért ki sem csomagolja). Ahová kibontotta magát az elején (alapban C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat8) ott van az Adobe Acrobat 8 Professional\Data1.cab fájl amiből ki tudjuk szedni. Keressük meg benne az AdobePDF.dll_64 fájlt és bontsuk ki bárhová, ezt kell átnevezni AdobePDF.dll-re és betallózni neki ekkor végigmegy a telepítés. 32bites rendszereken ez nem jön elő.
2) indítás után bárhová klikkelek lefagy, xp kompatibilitási módban rendszergazda jogokkal is. Erre van ez a patch: Adobe Acrobat 8 licensing service update kibontás, az exe indítása és utána már elmúlt a fagyás is szóval nem csak vistához jó.
3) Adobe Acrobat 8.1 Professional and Standard update ezt még rá lehet dobni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Visormail #2127 üzenetére
Na van még tovább is Amikor kiírta hogy elicence-et kell letölteni engedtem neki simán megcsinálta.
A patchekből pedig a 8.3.1 az utolsó de nem lehet egyből arra frissíteni csak szép sorban, a beépített update pedig nem talál semmit.Természetesen mindent jobb gomb rendszergazdaként (én a total commander parancsikonján beállítottam a kompatibilitás fülön hogy mindig rendszergazdaként fusson és abból indítok minden telepítőt így gyorsabb). Ill ha valamelyik nem csinál semmi csak eltűnik, akkor a feladatkezelőben keressük meg a windows installer-t nyomjunk a feladat befejezésére és aztán futtassuk újra.
8.1.1, 8.1.2, 8.1.3 (nem indítottam újra a gépet amikor kérte), itt ugorhatunk egy kicsit 8.1.6, 8.1.7 és tádámm innentől kezdve végre megy a beépített frissítő is: help\check for updates klikkelj a download-ra, nem tűnt el ott van az óra mellett a traybe
-
Tetete1
senior tag
Free Download Panda Cloud Antivirus Pro Edition with 6 Months Serial Number / License Key
Letölthető:[link]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
AmigaFan
aktív tag
Nem értem mit erőlködtök ezzel, amikor a Facebook-on ha lájkoljátok az oldalát, már több mint egy éve letölthető a 6 hónapos promó, és mindig az aktuálisan legfrissebbet kapod!
Amiga Forever...
-
ko9
addikt
-
raccoon24
csendes tag
Rendszerkarbantartó "mindenes" : Advanced SystemCare PRO 6
Január 31-ig. A WOT veszélyes oldalnak minősíti, a McAfee SiteAdvisor viszont biztonságosnak.
-
raccoon24
csendes tag
válasz Woo Woo #2145 üzenetére
A Windows 8-as részre nem tudok válaszolni. A böngésző védelem - amennyire én látom - abból áll, hogy a címsorba beépül egy bővítmény, ami a web oldalakat minősíti.Ez a minősítés megjelenik a keresések találatainál is, hasonlóan a WOT-hoz vagy a Kaspersky URL-tanácsadójához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest