Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
de kaptak engem is oldalba , a nagy sietségem közepete , elfelejtettem szétnézni az ellent figyeltem , közben már bent voltam az épületben , 20 méterről kaptam 2-tőt a vesémre , valamiért nekem is kiesett majdnem a kezemből a efgyver , s meglehetősen fájlaltam még egy darabig a dolgot !
De tanultam is egy csomó dolgot blőle !! pl.: soha ne röhögd ki a másikat , mert te is járhatsz ugy mint ő ! >>előttem pont a főtörzsőrmesteremet lőtték vesén , de ugy hogy neki is olyan nyom maradt a helyén mint a linkelt képen , s én egyszerűen kiröhögtem
Roszzul tettem !! -
AlyArkhon
őstag
válasz
Papa-Georgo #266 üzenetére
És mit szólsz a Hatvani bulihoz ?
Zsyr lövés , akkor láttam ilyen nyomkat , amikor egyedül voltam feketék közül és 2-en vadásztak rám, . Be voltam szorulva egy félig leomlott épület részbe , aminek volt egy kis tersza , egy kb 90 centis fallal körülvéve , és a placc is magasabban volt 20 centivel . Vélettlen észrevettem ahogy az eggyik kék rucis ellen el akar osonni a fal mellett ( nemtudom minek , de szerintem ő se gondolt bele , nem tudott volna máshol bejönni ) és véletlen a fegyver csöve kilógott a 90 centis fal fölé . Észrevettem , és odaosonva a falhoz csak ki kellett egy kicsit hajolnom a falon , és kb 50 centiról 3 lövés a teli hát közepére , hűűűűűűű- csak úgy eldobta a fegyvert a csávó !!!
Aztán a körletben megmutatta a nyomait ,kértem tőle vagy két elnézést meg egy bocsánatot , nem gondoltam hogy mit csinál ilyen közelről ez a cucc !!
kb 3 tenyérnyi nagyságu sötét lila majdnem fekete folt , aminek a közepe normális szinű volt !!
-
AlyArkhon
őstag
Végre elértem majdnem mindenkit , és ugy néz ki a dolog hogy van aki nem jön ( tuti sajna ) viszont a többiek okéztak , s közben ( mivel bennem is elkezdett égni a láz , pedig csak egyszer paintballoztom még ) a gyárban is hirdetem az igét , s lehet onnan is jönnének .
Ámde ekkor vetődött fel bennem az ötlet , hogy én mivel Hatvan mellett lakom ,itt tudok egy aránylag nagy paintball pályát , még nem voltam bent de megérdeklődöm hogy milyen , s ha testszetős akkor csinálok digit képeket s belinkelem . Végül is mondhatnátok hogy Hatvan messze van , de szerintem ha Iklád 30 kilométer , akkor a Hatvani 60 kilométer nem olyan ütős , pláne pályán vagy egyenesen is lehet jönni mellette , nem nagy pénz ! S akkor köv hónapban vagy aug. - ban össze hozhatnánk itt is egy nagy partit !!
Mi a véleményetek ??? -
AlyArkhon
őstag
válasz
Papa-Georgo #261 üzenetére
érdekelne az a kép , de nem jön be a linkelésre kattintva sem ! Valahogy linkeld már be még egysszer vagy küld már át mailben , légyszives !
-
AlyArkhon
őstag
sajna nincs meg kidobtam vmikor !
-
AlyArkhon
őstag
Modjuk mi Pest közelében voltunk vlahol ( Pest délnyugati részén , van arra egy börtön is nem messze tőle , ( sorry nem vagyok annyira ismerős Pesten ) ) , ez egy közel 15 pályás paintball terület , nagyon sirály pályák vannak benne , mindjárt megnézem most jutott eszembe , lehet megvan a papírja !
-
AlyArkhon
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele , de nekem az épületharcászat tetszett a legjobban paintballozás közben !! AZ nagyon zsyr volt
-
AlyArkhon
őstag
végül is egészen türhető ár .
-
AlyArkhon
őstag
Jah , és mennyiért lehet manapság paintball csuzlikat venni ?
-
AlyArkhon
őstag
basszus már írtam épp egy féloldalt maikor megnyomtam valami f*sz gombot , és elment az egész .
Na mind1 . A lényeg , hogy beszéltem az emberkékkel , hétvégéig kiderül hogy kik azok akik tudnak jönni , ha megyünk most egyálltalán ( a mostani időpontra értem ) , egy ember már tuti jön ( unokatesóm ) , ő régóta akar jönni , a többieket invitáltam erre a PH-s oldalra való felnézésükre , aztán hétvégén felhivogatom őket !!
Ha mindenki jönne , az 11 embert jelentene , szerintem az már kisseb háború lenne , vagy min egy partraszállás !! -
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Pontosan hol is van ez a hely ahova mentek ?
( csak azért mert ha van ennyi jelentkező , én haveroknak már régóta össze akarok hozni egy paintball partyt , és remek alkalom lenne veletek nyomulni eggyet . Kb.: olyan min 4 max 10 emberkével számolok ( kinek milyen nőügyei meg ilyesmik vannak aktuel ) aztán össze szedném a brigádot egy előre eggyeztettet időpontra , aztén GOOOO ! )
-
AlyArkhon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest