Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stargazer

senior tag

válasz Papa-Georgo #1817 üzenetére

ja télleg az Tippman volt... :U

a link nekem nem megy csak vagy nektek se? tehát azt mondod hogy alapvetően jó az a háromcsillagos tippmann? mit jelent az hogy lestrapált? hogy tud lestrapálódni a fegyver hogy attól pontatlanabb lesz? engem ezek a dolgok érdekelnek. amúgy kik azok a ''camo'' paintballosok? hogy kell átalakítani m16-ra? mi az az m16? a cső ja azt tudom hogy számít! mennyi egy jó cső rá? és ha 35-ért veszek fegyvert akkor azon mi rosszabb? könnyebben lestrapálódik? mert láttam starter kiteket 35-ért kicsi felárral thermo-s maszkkal. azok a fegyverek mennyire pontosak? tudom hogy van 400k-ért is de mert éppen a 0-hoz képest a 35000 is kiba sok pénz, és ha már ennyiért veszek szeretném ha a drága lőszerem pont oda menne ahova célzok, és egymás után többször is ami azért gondolom érthető. milyen csövet vegyek rá hogy pontos legyen? érdemes rááldozni plusz pénzt egy ilyen árfekvésű fegyverre? mert ha könnyen előfordul hogy más részek meg gallyra mennek akkor... :F

téleg mennyi a lőszer? ha mondjuk nagy tételben veszi az ember? nemtom mennyire gondolok nagy tétel alatt segítsetek ki légyszi. ti egyébként nem-játszható helyen nyomjátok? minden saját? gázt meg mi magunk akarnánk intézni teljes mértékben de ha azt mondod nem is akkora macera akkor elgondolkodunk rajta. mennyi a gáz? nagytételben... :U mi kell hogy mi is tudjuk tölteni meg minden? ebben a játékban nincs olyan hogy hop-up? csak AS-ban?

''Elsőre azt kell eldönteni, mennyit szánsz rá... ''

én pont úgy vagyok vele hogy megnézem mit akarok, és akkor megpróbálok rájönni, mi lenne az a legolcsóbb megoldás, amiért azt megkapom. én pontos fegyvert akarok. nem halál pontosat, de nem is hiszem hogy kültéri körülmények közt bármelyik fegyver halál pontos lenne. mi a hatótávolságuk ezeknek a fegyvereknek? milyen a szórásuk? a töltény milyen legyen? láttam hogy a töltény is nagyon nem mindegy mert minél bóvlibb, anál pontatlanabb lesz. ti mennyiért szereztek és milyet? mondjuk ebben az AS komolyan elgondolkodtató, mert kevesebb mint 1ft/db-ra jöhet ki a lőszer, és ott nem láttam annyi variát mint az PB-os lőszereknél.

[Szerkesztve]

• <MZ/X>

őstag

válasz Papa-Georgo #1817 üzenetére

Tényleg, lehet engem is érdekelne komolyabban ez a móka. Kezdő fegyót mennyiért kapok? Mindenből a legkezdőbbet. Egyáltalán adnak nekem ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák