Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viktor0610 #98901 üzenetére
Na és a 4G-s sima ? 😅 Előbb utóbb nekem is költözni kell majd, de a lemondás és ujrakotes új áron nem opció, mert az új helyen a kalkulátor drágább árat ír ki +2000 Ft / hóval.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Eddig Hello Data előfizetésem volt, de most hívott a Yettel, hogy teljesen kivonják. Azért volt ez nekem jó, emrt abszolút korlátlan volt és nem volt rejtett adatkorlát mint egyes korlátlannak hirdetett csomagoknál (pl napi 30 gb nem léphető túl mert extra díjat számolnak fel).Felajánlották a Prime+ szolgáltatást 11.990 Ft helyet 8.990 Ft-ért. Ez mennyire jó csomag? Valóban korlátlan vagy van rejtett adatkorlát?
Nem üzemeltetnék róla szervert, de előfordulhat, hogy PC-nek megosztom, hogy letöltsek játekot és amilyen játékméretek vannak nem lehetetlen túllépni alkalmanként a napi 100 Gb-ot sem...volt hogy 2 játék a 200 gb-ot is túllépte.
Megéri váltani erre?
Lenne céges Telekom Flotta korlátlan nettel és beszélgetéssel 9313 Ft-ért, ahol szintén azt hirdetik, hogy nincs adatkorlát, csak a probléma annyi, hogy otthon a Yettel erősebb és gyorsabb jelet ad, mint a Telekom. Viszont ha van rejtett adatkorlát vagy sebességkorlátozás a Yettel esetén akkor már inkább kifizetem az extra 300 Ft-ot és átmegyek a Telekomhoz, nem is említve, hogy ők korlátlan beszélgetést is adnának ...
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Azt tudni hogy a Telenornal kapható Realme 8 telefon ami kártyás csomagban most 65.000 Ft az kártyafüggetlen vagy csak Telenor SIM-el működik ? -
Darth_Revan
veterán
Nem számítottam rá, de itt tűnik Telenor végre fejlesztést csinált a III. Kerben. Ahol én vagyok ott napközben eddig jó ha 60 mbit/s-t hozott a HomeNet, este pedig 100 mbit már szuper volt . Pár napja viszont jelentősen megemelkedett a sebesség.
Mostani mérés:Más: Telenor SIM zárolja a routereket ? Adtak a HomeNet-hez routert de még ki se bontottam, így ha nem sim függő akkor menne piacra...
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viktor0610 #82827 üzenetére
Asszony szokott online filmek meg hasonló oldalrol filmet streamelni. A router ossze van kötve chromecast-al, hát láttam már hogy hulladek hirdetések ugranak fel ilyenkor mielőtt megjelenne a filmhez a link, hát ha a routeren keresztül képes egy ilyen link beazonosítani a telefonszámot és kiküldeni előfizetés sms-t, na az már tényleg a lehuzas fellegvara lenne...ennyi erővel ha bekapok egy vírust mert egy barom kolléga fertőzött fájlt küld nekem, akkor az kikuld 1000 db 600 ft-os sms-t a routeren keresztül és a Telenor örömmel küldi a 600.000 Ft-os számlát ?
Ráadásul ahogy nézem a "hitelkeretből" vonta le...rohadt sunyi bandaHipernet Home előfizetéssel nem volt ilyen soha, de a HomeNet megkötése után 1 nappal már "elofizettem" erre a Playwing-ra ami azt se tudom mi
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Felhívtam a Telenort, automatikusan rám hárították hogy én aktivaltam
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz szabonagyur #82822 üzenetére
Hol lehet letiltani emelt díjas sms-t? Azt se tudtam hogy ez a SIM tud sms-t küldeni...egyáltalán hogy a picsaba aktiválódik ez a gané?
Meg jó hogy ránéztem hisz sokan még se nézik a routert hogy kap e sms-t...[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Megnéztem a routert kíváncsiságból hogy milyen sms jött és 1 nappal az új Homenet megkötése után jött 3 ilyen sms:Köszönjük. Előfizettél erre: PlayItAll. Ár: 599 Ft-ért/szolgáltatásra 1 hét -időtartamra feliratkozott. Leiratkozás: http://playitall.club/my-account
Sikeres vàsàrlàs! Tétel: Playwing C... År: 599 Ft Piactér: Fortumo, ID: 10045140860 Dàtum: 2021.09.16 20:52 Üdvözlettel: Telenor
Tisztelt Vasarlo, a (z) Playwing Charge 599.00 HUF dij szamlazasra került. Support: s.fortumo.com
Ezek mik? Miért kap a router ilyen sms-eket az új előfizetés óta ? Most ezek ugye nem szamlaztak ki sunyi módon titokban 1800 Ft-ot olyanra ami azt se tudom micsoda ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz bopeti98 #82587 üzenetére
Hát nem tudom, az egy dolog, hogy a szomszédos épületet adod meg, na de 5-10 kilométerre a kerület/irányítószám másik végében levő címet megadni már nem az oroszlán bajszának húzogatása?
Szerződésben amúgy rögzítésre kerül a szolgáltatás cím, tehát nem csak arra kell, hogy az ügyintéző ellenőrizze hogy megköthető-e!
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz bopeti98 #82584 üzenetére
Nem, semmit, lakcímkártyán is vidéki cím szerepel nekem. Címet csak azért kell bemondnai, hogy megnézzék, hogy ott működik-e a szolgáltatás.
Ha mégse menne akkor 30 nap van elállni.Ráadásul a Hipernet HOme L csomagot úgy átváltották, hogy tudtommal volt hűségidő is még rajta és nem kellett semmi extrát fizetni (az újabb 2 év vállalásson kívül).
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Most jövök a Telenorból, az én címem a listában se szerepel, de megadtam a 150 méterre levő irodaháznak a címét és tökéletesen működik
Így 6000 Ft/hó lett a vége, tehát mondhatni a korlátlanság mellett csökkent a havidíjam is, mivel Hipernet Home L-re 6300 Ft-ot fizettem. Az érdekes, hogy ha a másik irányban szintén kb 150 méterre levő lakóépületet adtam volna meg (az más utcára van számozva), akkor 8000 Ft lett volna a havidíj ...
Az érdekes, hogy routert muszáj volt választani, így adtak egy Huawei 4G CPE3 routert...sebaj, tartalékba jó lesz, ha a mostani TP Link MR600 bedöglik.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viktor0610 #82550 üzenetére
Tehát akkor elvileg nem gond ha 20 méterrel arrebb nem gond...mondjuk az érdekes hogy 7-es számban van 5990 Ft áron, 8-ban nincs, 10-es ahol lakok meg a listában sincs
Megnéztem a kerületre vonatkozó lefedettségi térképet és simán benne vagyok. -
Darth_Revan
veterán
Cím az mennyire függő ?
Jelenleg Hipernet Home 100 Mbps sebességgel megy gond nélkül, azonban ez az új net elvileg nálam nem elérhetők de a szomszédban igen...nem értem
Ha szomszédba kötöm meg az működne nálam vagy pár méter eltérést már észlel és letilt?[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Évek óta Telenor előfizető vagyok, de van egy dolog amit most vettem észre és fogalmam sincs mi az ...
Mobilvásárlásra felhasználható10 000 Ft
Ez mi?
Ezt az összeget el lehet költeni és nem kell visszafizetni vagy ez egy hitelkeret és max 10.000 Ft értékben költekezhetek és a hónap végén hozzáírják a számlához?[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telenor figyeli azt, hogy milyen eszközben van a SIM? Ha Hello Data Start SIM-et routerbe teszek, akkor lekorlátozzák/letiltják a SIM-et? -
Darth_Revan
veterán
Rendben, köszönöm!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #77578 üzenetére
Jah igen, van még az hogy ha elfogy a 100 gb ah említett csomagnal akkor elkezdenek /kb számlázni vagy ez már évek óta tilos és csak lassitanak ?
-
Darth_Revan
veterán
A Telenor figyeli azt hogy milyen sim van routerben ?
Korlatoznak ha mondjuk lecserélem a jelenlegi hipernet home 60 gb csomagot ugyanennyibe kerülő 100 gb-os Hiper M Net Yes opcióval csomagra ?
Vagy ha látják hogy nincs hanghívás róla és csak net megy akkor valahogy megbuntetnek ?
ASZF-ben írnak erről valamit ?
Nem lenne jó ha kihuznak a dugót vagy a hónap végén 6000 Ft helyett 60000 Ft-ot szamlaznanakKöszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Eddig e5577s routert használtam de már kezdett picit érződni hogy elavult, így ma vettem egy sokkal komolyabb TP-Link routert.
A Huawei-vel jobb esetben 30 mbit/s-t mertem, viszont ezzel az uj routerrel eddig ez a csúcs eredmény:Jó, nem tartja ezt mindig és inkább 65-75 között mozog a legtöbb esetben, de azért picit javulás a korábban tapasztalt 30-hoz képest amit a Huawei hozott
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telefonon LTE+ feliratot látok, feltételezésem alapján ez 4G+ lenne. A probléma viszont, hogy "csak" 70 mbit/s-et tudok mérni.A készülékkel van gond vagy a reklámozott 225-300 mbit/s inkább csak mese és Budapesten is csak elszórva van és III. kerület szélén ne is álmodjak róla?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott egy 5 éves Telenoros Nokia telefon, kérdés hogyan lehet ezt függetleníteni ? Doboza megvan, de töltő és papírok már nincs és egyszer szervizelve is volt a Tesco-ban.
Megoldható vagy kuka? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok !
"Távközlési szolgáltatások díjai" ez micsoda ?
Csak mert a Telenor az elvileg fix havidíjas home net csomagomra megint 1000 Ft-al többet számlázott és most az 1000 Ft-ot "Távközlési szolgáltatások díjai" -ra kérik. -
Darth_Revan
veterán
Köszönöm a válaszokat !
Az ok amiért váltani szeretnék Hipernet Home-rol korlátlan Hello Data-ra az, hogy játékra is használom a netet és van játék ami pl P2P kapcsolattal tölti a patcheket és egy nagyobb patchnel 10gb adatforgalmat (fel/letöltés ) is generál(hat). Nem is említve hogy letöltök egy játékot Steam-rol már az is -40 gb...(Gears of War 4 65 gb...). Ugyan nem sűrűn töltögetek vele és sokszor elég a 100gb, de ha letöltök valamit akkor nem szeretném számolgatni hogy ne fussak ki adatkeretbol. -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Hipernet Home L előfizetésem van, szerintetek ezt megérné lecserélni arra az új korlátlan Telenor Hello Data START csomagra? Csak netre kell nekem, telefonálásra feltöltőkártyás SIM-et használok.
Valóban korlátlan az a net ? Lenne bármilyen hátránya a váltásnak ? (sebesség, elérhetőség terén vagy esetleg valami korllátozva van a Hipernet Home-hoz képest, pl portok letiltva, stb.)Köszönöm a választ!
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Home net SIM kártyát le lehet masoltatni hogy a wifi modemben és a telefonban is legyen egyszerre egy SIM?
Nem baj ha egyszerre nem kap mindkettő netet ezzel csak az időt akarom spórolni hogy ha eljovok otthonról akkor mindig ki kelljen venni a simet a modembol és a telefonba tenni.
Ha igen a válasz akkor mennyi a díja ? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott 5577s router. A gond as volt vele, hogy 5ghz frekvencian nem latta semmilyen eszkoz. Nos 3 gyari beallitas visszaallitas utan rejtelyes modon mar lathato lett, igy ez a resz megoldodott. A problemam most, hogy ez a 5ghz csak 72 Mbps kapcsolatot csinal. Hogyan tudom 150 Mbps vagy 300 Mbps sebessegre atrakni?
Probaltam auto es 140 es csatornan, de nem segitett.Illetve zarolva van Magyarorszag beallitasra, hogyan tudom feloldani a zarolast es legordulo list at engedelyezni hogy Mas orszagra tegyem?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viktor0610 #43732 üzenetére
2 eves internet elofizetesem van es par honapja szerzodeskoteskor ezt valasztottam. Sajnos mostanaban a wifi resze elegge instabil kezdett lenni, mar 1 masik wifi router mellett is elegge akadozik meg akkor is ha a vevo kozvetlen mellette van. Raadasul 5ghz csatornara is hiaba allitom at, semmi sem latja sem laptop, sem pc, sem tablagep.
Mar 1 wifi routet mellett is akadozik a net, online game stream meg eselytelen
Ezert akarnek inkabb vezetekes routert, de akkor ezek szint 40e Ftert vennem kell sajatot?
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ha azt szeretnem hogy a kicsi vezeteknelkuli routert becsereljek nagyobb teljesitmenyu vezetekesre, akkor arra van lehetoseg? Kell erte fizetni? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telenor nagyon rancolna a homlokat, ha a Hipernet Home-hoz adott routerbol kivennem a sim kartyat es beletennem tablagepbe vagy telefonba? Most tablagepen hasznalnam es a sok mas wifi router altal bezavart wifi jelet mellozhetnem. -
Darth_Revan
veterán
válasz aprokaroka87 #43693 üzenetére
Ez a 3 nap nem elofizetes vagy hosszabbitas, hanem a 3 nap alatt aktiv szolgaltatassal rendelkezoknek nem szamolodik adatforgalom.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telenor Hipernet Home csomagom van vezeteknelkuli routerrel. A problem az hogy ha a routert atteszem 5ghz-re, akkor nem latja a tablagep amivel hasznalnam (mas 5ghz halozatot lat)
Mi lehet a gond? Kell mast is allitani a routerben hogy 5ghz-en lathato legyen?Illetve jel erosito antennat hol tudok venni hozza?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Múltkor lett írva, hogy a DPI flottás csomagban lehet előfizetni korlátlan adat/sebességű mobilinternetre. Nos, feltételezem, hogy mobilnetre önmagába nem lehet előfizetni és kell mellé telefon előfizetés is. Kérdésem, hogy van valahol valami link, ahol tudok tájékozódni arról, hogy a DPI-s mobilelőfizetésnek pontosan mennyi is a díja, illetve mik a belépés feltételei? Köszönöm. -
Darth_Revan
veterán
Eddig Djuice kartyam volt, ami csak a 3G halozatra engedett fel, tegnap viszont jott SMS, hogy a korabbiakkal ellentetben mar en is atcserelhetem a kartyam 4G kepesre.
Ma be is mentem es ki is csereltek, kivancsian inditottam a Speedtestet, hogy lassam a korabbi max 5mbit-es sebesseghez kepest mennyivel gyorsabb a 4G.
Az eredmeny Shield Tablet es LG G2 alatt:
Ez aztan bitang gyorsulas
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest