- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Kérem hogy látogasson el 2 Borsod megyei településre: Sajómercse és Királd ezeken a településeken nemhogy 3G nincs hanem még a telefon is azt írja hogy "Csak segélyhívás". A kézi hálózatkeresés egyedül a t-mobile hálózatot talált! Se telenor se Voda!
Szerencsére arra a környékre ritkán járok!

-
csernak75
senior tag
Enyi erővel szinte mindenkit fel lefetne jelenteni:pl. A Mindigtv-sek szerint nálam még éppenségel van tetőanténnás vétel de nem hogy én még az antenna szerelő-se tudott normális jelet kicsikarni! (Úgyhogy a semmiért van most 15m új koax kábelem és egy szuper 13k-s antennám a kép meg félpercenként szétesik
)Szóval ennyit érnek ezek a térképek!

-
csernak75
senior tag
Üdv!
Szeretném PIROS pontban részesíteni a Hipernetet, mivel most egy ismerősöm van itt (Putnokon) és magával hozta a T-mobile-os netjét és az övé itt nem az igazi! (Enyhén szólva!)
T-mobile 3G ("1 csík"): (Több mérés is történt ez egy közepes!)

Telenor HSPA+ ( "4 csík"): (Több mérés is történt ez egy közepes!)

(Tudom-tudom szerencsém van!
) -
csernak75
senior tag
A 3G lefedetséghez annyit szeretnék hozzá tenni hogy nem mindegy hogy milyel telóval ill. modemmel nézzük.
Pl. Mikor Putnokról megyek Barcikára (táv kb.15 km és közben nincs 3g torony csak a 2 városban igaz mind a kettő donbon van) ha a telefonom nézem (HTC One X) a középső 3-4 km-en nincs jel, addig a kis hordozható wifi (ZTE MF 60) még itt is 1-2 csík-os jelet mutat és 1-3 Mbps-a sebesség.
Ez nem kötekedés csak egy érdekesség.

-
csernak75
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Épp az volt a lényeg hogy nekem szinte mindig jól megy(6-10Mbps) de ma reggel volt egy kis baja ami már megjavult. Csak épp amit le akartam tölteni az nem sikerült most meg a speedtest hiába jó a nappali keretem elfogyott így nem tudom letölteni.
1220-on meg inkább nem jelentgetek-be mert mire kapcsolnak valaki addig megjavul!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csernak75
senior tag
A világ "leggyorsabb" HSPA+ (jelerősség 80-85% mint máskor) hálózata:

Ilyen még nem volt, szerintem az egész város az éjszakai 100gb-ból torrentezik!

Máskor általában 6-11Mbit/s szokott lenni.
Szerk: Közben már "száguld" :

-
csernak75
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Igen mivel jelenleg elfogyott a nappali 10gb (hipernet 21, 2011 december-i akkor még valóban 24:00-7:00-ig volt, de gondolom mikor változott nem szedték külön és nekünk is lett +1 óránk) és 8:01- perckor megált a You-Tube és lőn 32Kbit/s.

Szerencsére 22-én fordulónap!

-
csernak75
senior tag
válasz
joysefke
üzenetére
Üdv.
A 100gb-os keretet arra használod fel amire akarod a torrent is teljes sebességgel megy. Most is ép töltögetek!
(Amúgy a nappali keretnél sincs forgalomszűrés!)Mostani mérés(hiper 21, HSPA+):

SZERK:Én elégedett vagyok velük egy kisvárosban(Putnok) használom és kb 500m-re vagyok a tornyuk-tól!
-
csernak75
senior tag
válasz
solarix45
üzenetére
Nekem nem csökkenti a keretet, tehát az is korlátlan.(Mondjuk nekem a régebbi hiper21 csomagom van)
Más: Telenorék megint mókolnak valamit? : Tájékoztatjuk, hogy adminisztratív okok miatt jelenleg nem tudunk információt adni a mobilinternet forgalmáról. Megértését köszönjük. Üdvözlettel, Telenor
-
csernak75
senior tag
válasz
Bargab
üzenetére
Üdv.
Én itt borsodban(Putnok-Kazincbarcika) használom a Hipernetet. Nekem még egy régebbi hipernet21 csomagom van, általában 6-11Mbps szokott lenni a sebesség. Annyit mondhatok hogy borsodban a telenornak a legjobb a mobilnete, ott is van 3G ahol a V betűsnek sincs!(Határ mentén) -
-
csernak75
senior tag
válasz
Trebron09
üzenetére
Kiderült hogy a rendszerük akkor veszi figyelembe az éjszakai 100gb-ot ha csinálok egy modem restart-ot! Ja és elmondták hogy a 100gb 00:00-08:00-között használható fel mindenkinek, az nem számít hogy nálam még 00:00-07:00-szerepel a papíron.
Szerk: Most ilyen: (HSPA+)
-
csernak75
senior tag
Hipernet 21: Elfogyott a keretem lassítanak, a böngészés az rendben van, de az éjszakai 100 gb-ból még lenn 96 gb om és most is korlátozva van! Most akkor az a 96 gb nem érvényes vagy mi??
-
csernak75
senior tag
Húha... Hipernet 21 Putnok: Az adatforgalmi keretből kevesebb min 20% maradt. Ezek már nem viccelnek. Nembaj 13 hónapig korlátlan mobilnetem volt! Most már jöhet a vezetékes Parisat.
-
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elméletileg böngészésen kívül annyit lehetne videózni/letölteni/stb., de szerencsére még nem tudják lassítani lassan 1 éve. Így tulajdonképpen 1 éve teljesen korlátlan mobilnetem van.

-
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hiper21 6090Ft-tavaly December óta van meg azóta még nem volt korlátozva általában havi 100-200 gb-ot használok. Sajnos csak HSPA+ tud a modem DC-HSPA-al 20-25Mbps-is lenne.
-
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
10-12 Mbps-között van a max. Általában pedig 7-10Mbps között van a sebesség.
Szerk: Jelenleg ennyit préselt ki magából:

-
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Üdv.
Hiper21(HSPA+)-igen stabilabb, délután sem megy 6-7Mbps-alá +még korlátlan! -
csernak75
senior tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Te, ezek kifigyelik hogy milyen telefont akarok venni.

-
csernak75
senior tag
De a Vodának "csak" 100 településen van DC-HSPA+ , míg a telenornak több mint 600 településen. Azért a DC-HSPA+ meg a 900Mhz-es 3G között nem kicsi a külömbség!
Voda: 900MHz-en 90%-os lefedetség és gyakorlatban max 4-8Mbit/s a sebesség!
Telenor: 2100MHz-en 61%-os DC-HSPA+ lefedetség és gyakorlatban max 15-25Mbit/s közötti sebesség!Kinek mi tetszik, választhat

-
csernak75
senior tag
Na kipróbáltam a Vodafone híres 3G hálózatát Putnokon:

-
csernak75
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Egyetlen kifogásom van , nem én megyek az ablakba hanem a mobile router és a wifi jel meg bejön a szobámba.
Én december óta használok mobilnetet (hipernet) viharban még sosem ment el a jel pedig jégeső is volt 2 szer. Azért is jó mert ha jön a vihar áramtalanítok, a Notebook 2-3 órát bír akuról a mobil router meg vagy 4-5 órát. (És így tudom nézegetni az Időképet is.)
-
csernak75
senior tag
Putnok (hiper21 HSPA+ kapcsolat):

Ezt már szeretem.

-
csernak75
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Szerinted mi éri meg jobban? Kazincbarcika Parisat:
20 Mbps letöltés / 2 Mbps feltöltés havi bruttó 6.990 Ft-ért= Gyak. korlátlan. Fix. használati hely.
Vagy a hiper 84 8000Ft-ért(hang alapú előfizu esetén 7000 Ft.)=Korlátlan böng./e-mail, Nappal 40gb,Éjszaka 200gb. Márha majd fognak tudni lassítani
És ezt bárhová viheted magaddal. -
csernak75
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Szerintem azért "Vidéken" csinálják először a hálózatot mert arra felé nincs lehetősség széles sávú internetre sok helyen csak mikrós/adsl internet van.
Meg egy pár ezer fős települést könnyebb lefedni.(PL. Újkígyósra lehet elég 2 LTE állomás, Békéscsabára lehet 6-8 is kellene.)
-
csernak75
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Az új kábeles szolgáltató Putnokon 9000Ft-ért ad 30 Mbit/s-ot 3 Mbit/s-os a feltöltéssel.
A telenor meg 60-at 1k-val olcsóbban.
Höööh...
A mobilnet lassan versenyképesebb mint a vezetékes. (Ha valaki azt mondja 2 éve hogy olcsóbb lesz a majdnem ugyanolyan mobilnet mint a vezetékes kiröhögtem volna
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)
)

(nekem úgy rémlik)

(Most már van)

(Vagy Barcika felé bedugult a mikrós kapcsolat.

)