Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44325 üzenetére
Azért jó, hogy magukkal szúrtak ki.
Na most, legutolsó app frissítés nem működik, ha nincs megrendelve közszolgálati csomag.
Eddig volt, de mint 1220 Üsz mondta, hogy nincs, meg kell rendelnem(mikor törlödött azt nem tudni).
Ám a megrendelés app-ban nem lehet, mert addig nem működik(22-es csapda).Kérdem ennyire unatkoznak, hogy problémát csinálnak?
(#44327) Viktor0610
Elhiszem, de mint Üsz-nek is feltettem kérdést rendelésről, és mondta ez az új rendszer.
Még sz.gépen megrendelhetem, de az hab a tortán.
Tehát app használathoz kell előfizetés, amit 1220-on, v. sz.gépen lehet megrendelni.De azért kedvesek, mert app-ban elkezdtem nézni műsort és egyből elfogyott a keretem.
Szóval még sem ingyenes az adatforgalom, azaz előbb le veszi ami rajta van, aztán megy ingyen.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44327 üzenetére
SMS problémára technikus nem tudot megoldást, de SIM cseréig eljutottunk.
Az viszont fura volt, hogy 3. telefonba rakva net beállítás Pannon W@P-ost állított be APN net-el alapból.
Szóval lehet hibás a SIM.(#44330) Viktor0610
Konkrétan feltöltés utáni keretem 40MB volt, semmilyen frissítés, stb. nem indítottam/indult.
Csak app-ban elkezdtem nézni a műsort, aztán jött az SMS, hogy elfogyott.Szerintem erre nincs beállítva rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Totál káosz rendszerben.
Net-en rendelt kártyás SIM-nél 4 jegyű PIN kódot kell megadni, ez meg is történt.
Felhívtam 1220-at ügyintézés miatt, erre 6 jegyű PIN kódot kér kártyához.Na, de hogyan adjam meg 6 PIN kódot, mikor 4 jegyű PIN kódot kell megadni?
Üzletben szintúgy 6 jegyű PIN kódot kértek, de azt hogy adjam meg?!Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Komolyan…
Net-en rendelt SIM kártya, ahol rendeléskor kéri 4 jegyű kódot, ami megadtam.
Ezek után a rendszer, kártyához 6 jegyű kódot kér.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz bandigno #44403 üzenetére
És az hogyan adjam meg mikor net-en rendelt kártyáról írok, ahol csak 4 jegyű kódot lehet megadni.
Ügyfél szintű kódom, csak fő kártyámhoz van, mert azt anno személyesen vettem.
De net-en rendelthez nincs hozzárendelve.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kaptam visszaigazoló SMS-t királyságok aktíválásáról, de feltöltés után semmi nem történt.
Mint 1220 Üsz elmondta, hogy My kártyásokhoz nem vehető igénybe.De akkor miért kaptam aktívációról visszaigazoló SMS!?
Ezzel megtévesztettek.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz DonCapello #44414 üzenetére
Hol található Telenor Home?
Mert én csak Hipernet Home-t találtam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz radio100jozs #44425 üzenetére
Igen, s azt már néztem.
-
darvinya
titán
Érdeklődöm, hogy egyikszámomról átküldhetem feltöltést másik számomra?
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44547 üzenetére
Hát ez így szívatás.
Köszönöm
-
darvinya
titán
Azért nevetséges már mit csinálnak.
Mi értelme van My csomagoknak és külön My Light csomagoknak, mikor ugyanaz.Azt meg már végkép nem értem, miért mondják lekapcsolást internetre, mikor mind2 helyen ez szerepel közös infó alatt:
Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott, és az Előfizető nem rendelkezik Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás maximum 32/32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel lehetséges.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz bollokcs80 #44740 üzenetére
My Minute -hez szerintem nincs net, azaz csak alap net van, ami 10KB-ként 300Ft.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44745 üzenetére
Már az a megnevezésű dolog nem.létezik, hanem új név alatt fut.
(#44744) strider80
My Minute=perc alapú csomag, emiatt nem kapcsolható net csomag hozzá, ezért van alap szolgáltatású net.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #44749 üzenetére
Legyen utóbbi, mert az könnyen javítható.
-
darvinya
titán
válasz Orionhilles #45124 üzenetére
Play áruházban ad hozzá kiegyenlítéshez.
SMS és email csak vásárlásról küld, nem kérvényhez.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Orionhilles #45128 üzenetére
Play áruház-Fiók-Fizetési módok-További fizetési beállítások …itt ad hozzá a Telenor számot.
-
darvinya
titán
válasz Orionhilles #45131 üzenetére
Passz
-
darvinya
titán
Van már univerzális SIM, ami már nanoSIM-ig van?(másik két szolgáltatónál már van)
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #45200 üzenetére
Univerzális SIM(nanoSIM) mi köze van NFC-hez??
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #45203 üzenetére
Most akkor nincs univerzális SIM ami nanoSIM-ig kitörhető.
De van NFC-s nanoSIM kitörhetős.De minek feltétele NFC képes telo???
Hogy legyen +NFC teloban.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #45215 üzenetére
Mi van??
MobilPass működik telo NFC-vel.
Csak (bocs) itt kell külön SIM ehhez.Amúgy kérdésemre nem ez válasz.
Miért nem lehet egyszerűen azt írni, hogy sima univerzális nanoSIM-ig kitörhető kártya nincs.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Rendben, elhiszem.
Köszönöm a felvilágosítást.
-
darvinya
titán
Már megint mi van net-el.
Lassítva vagyok, de egyik pillanatban teljes sebességgel megy, másik pillanatban 5 percig semmi.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Nincs semmi baj a rendszerrel.-mondja Üsz
Ahhoz képest tegnap este indítottam net adatkeretet app-ban, melyre kiírta SMS értesítőt várjam.
Ma Üsz felhívtam, de ilyet rendszerűkben nincs.
Erre jön, hogy büntetik régi előfizetőt.
Lassú net, valójában már nincs, mert leállították.Na nem baj ment minden hatóság felé panasz, hátha végre történik is valami, mert Üsz hülyének nézi aki betelefonál és csak sablon válaszuk van.
Bezzeg p…lan módon hirdetik nevetséges adat mennyiséget, hogy az milyen jó(használhatatlan).
Ja…árát csak utólag merik mondani, ami inkább…[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ez most mi?
Kiemelt ajànlat: most 3 hònap Hipernetet adunk egy àràért! Havi 1GB 3 hònapig csupàn 1390 Ft.
A megrendeléshez tölts fel és küldj OK-t 3 napon belül!
A szolgàltatàs elsö majd a 4. hònaptòl a havidija 1390 Ft, tört ciklusnàl teljes dijat terhelünk.
Aktivàlàsàròl SMS-ben értesitünk.
Üdvözlettel, TelenorMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #45547 üzenetére
Hát Klikk-et, hogyan mikor már aktíválva van.
Ezért kérdeztem.
Közben kiderült, hogy ezt tényleg a Klikk, csak nem írták, s mint becsapós módon Kiemelt ajánlatként(ami plusz Klikk-en) írták.
Ezt már feltöltés után sem tudom igénybe venni.De akkor ezt miért így írják, s miért van 3 napos határidő, mikor Próba Klikk-et bármikor igénybe vehető?
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ma pozitívum ért.
Bementem Allee Telenor-ban, és szó nélkül nanoSIM-re cserélték microSIM kártyámat ami pár hónapos volt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz MasterDeeJay #45791 üzenetére
My Telenor honlap(mobil nézet)-Személy ikon-Szám-Előfizetésem részletei, beállítások-Szolgáltatás oldalon(eddig legörgetni)
Itt tudod szolgáltatásokat módosítani/megrendelni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz MasterDeeJay #45794 üzenetére
Akkor az tarifa csomaghoz van.
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #45828 üzenetére
Nálam működött.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #45859 üzenetére
Gond, ha nem cserélik nanoSIM-re, mert tönkre teszi a foglalatot, mellette lévő elektronikát, stb.
Tehát beszorulás csak első jele, hogy nem kell erőltetni.Arról nem szólva, hogy vágott SIM miatti kár keletkezéssel garancia vesztéssel jár, mivel ez már beletartozik nem rendeltetésnek megfelelő használatba.
Úgyhogy jó lenne ezzel leállni.
-
darvinya
titán
A Mobiltárcánál pedig speciális (biztonságos) SIM kártya szolgált az adatok tárolására. Ezért volt használható kikapcsolt telefonnál is.
Ez aztán a biztonság.
Melléd állva buszon, s úgy lelopják adatokat ahogy akarják, s onnéttól lehet garázdálkodni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Már miért lenne téveszme?
Ha már minden adat meg van, akkor klónozni bárhogyan lehet, s fizetni is.Viktor0610
NFC kikapcsolt kijelzőnél nem működik, viszont írás egyértelműen pont annak a működéséről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest