- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Alpenföhn Matterhorn Pure [link] nekem a tuti tippem ár/érték bajnok halk és hatékony hűtőre.
200W-ig hűt a gyártó szerint, tehát a tuningot is bőven bírja, és közben a gyári ventilátorával igen halkan működik, ha értelmesen vezérli az alaplap, és szerintem az ára is baráti, 11500 Ft környékén beszerezhető vadonat újonan. Nálam a max 1500rpm-es fordulaton a gyári állapotában még 4300Mhz-en is bírta a hatmagos X5650-et Prime95 alatt [link], pedig az már alapos tuning, és még úgy sem mondanám különösebben hangoskodónak, bár úgy azért már hallani, hogy dolgozik.
És ami még plusz, hogy nem egy batárnagy valami, hanem hagyományos 12 centis ventilátoros toronyhűtő méret, nem fedi be a komplett lapot. Én egy picit lejjebb sufniztam rajta a ventilátort, így kis szelet csinál a lapnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest