- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Igen sajnos ettol tartok en is h tobbe kerul a javitas mint amennyiert hasznaltan lehet kapni masikat.. foleg h igazabol csak homemade projektorhoz hasznalom..
majd meg probalkozom leszukiteni a kort h mi lehet a baja..
koszonom a segitseget..
ha van vmi fejlemeny akkor irok hatha masnak is lesz ilyen problemaja es akkor segitsegul lehet..Udv
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azt mondjuk mint látom, elfelejtettem említeni, hogy 20 ezer Ft körüli árkategóriából szeretném kihozni a lehető legjobbat.
Azt hittem, hogy ebben a topicban a "barátod a Google" válaszoknál értelmesebb, konkrétabb választ kapok...
"Vannak remek példányai az LG, Samsung, Benq, Acer, stb. gyártóknak" Ezzel a válasszal is sokra mentem... Szerinted nem hallottam még ezekről a gyártókról?KONKRÉT, esetleg tapasztalati úton szerzett infókra lettem volna kíváncsi, vagy az is megfelelt volna, ha valaki arról tájékoztat, hogy olvasott meggyőző tesztet olyan minőségi monitorról, ami már akár használtan elérhető a 20 ezres árkategóriában... Úgy tudtam, a szakosodott topicok pont ezzel a céllal jöttek létre, hogy ehhez hasonló segítséget nyújtsanak az embernek, nem olyat, hogy használd a keresőt...
Ilyen alapon pl. a Windows XP topicban vagy akár a honlapszerkesztés témakörben vagy bármely másik témában feltett kérdések bármelyikére is lehetne azt mondani, hogy használd a Google-t...
---------------------------------------------------
"igényeidtől és pénztárcádtól függően választhatsz"
Igényeim: szép képe legyen, mindegy, hogy sima D-Sub vagy DVI-os, nem muszáj, hogy widescreen legyen, beépített hangszóró se muszáj, hogy legyen, a lényeg a minőség.
Pénztárca: 20 ezer Ft körüli pénzt szánok rá.Google barátom segítségével rengeteg monitort találok, de most sajnos nincs időm hatszázmillió tesztet elolvasni. Ezért fordultam hozzátok segítségért.
------------------
Megköszönném, ha valaki konkrét választ tudna adni! -
szesa
senior tag
Az egész úgy kezdödött, hogy 15perc utan a windows kikapcsolja a monitort.
Namost egyszer csak nem jött vissza többet a kép.
Nem regált a gombokra sem, igyhat kikapcsolni sem lehetett már a táp lehuzás előtt elment a kép. Pár hétig még működött, csak a lekapcsoltam winbe a vga kikapcsolast. Aztan tegnap le kellett allitani a gépet, de többet nem lett kép, csak villog a led. -
N.GÁBOR
aktív tag
Köszi sklopp a választ.
Teljesen egyetértek, egy új monitor működjön tökéletesen. DE szerencsére végül sikerült meggyőznie ismerősömnek a szervzes csávót, hogy ez így nem működhet, hiába javítgatja.
Végül megállapodtak a cserébe, már csak idő kérdése az új monitor érkezése.Üdv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest