Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
return.value
tag
Én is többféle Matrox kártya boldog birtokosa voltam már.
Most egy Parhelia-t nyúzok, sajna, egyenlőre csak 1 monitorral.
Munkára, programozóknak, grafikusoknak, designereknek el sem tudnék képzelni jobb kártyát!
Sokan elfelejtenek 1 fontos feature-t, ami más kártyákon nem tudom, hogy van-e?
Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
Amikor viszont a DoomIII Beta2-t megnéztem (pont előtte olvastam a Prohardware-s cikket a Matrox lassú fejlődéséről és arról, hogy az idén nem jön ki új kártya...
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)
Ettől függetlenül én a géppel keresem a megélhetésre valót, ezért a játék kicsit hátrább szorul prioritásban.
Respect Matrox!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- PlayStation 4
- Gitáros topic
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)