Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
De jó, hogy "lejöttem" a cicamentős videókról YT-on... Erre ilyen sztorik... Miért kell megkönnyeztetni az embert?
Kistigris nagyon nagy harcos! Észre sem vettem, hogy egy lábikó hiányzik! Reméljük Stiloéknál is normalizálódnak a dolgok!És akkor (kopp-kopp) hálát adok az égnek (pedig nem vagyok vallásos, inkább mondom magam spirituális útkeresőnek), hogy az én kis bolondériámnak "csak" étel intoleranciája van!
-
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #20483 üzenetére
Nagyon aranyos kis cirmi, igazán szép történet.
-
stilo18
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #20491 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad ezt a sztorit, a happy end-del élmény volt olvasni
-
Akelaus
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #20487 üzenetére
Enyém is fetreng így, de nem csak a fal mellett hanem az ágyon "nekidőlve" a párnának illetve kint az erkélyen.
Tegnap mikor kint is és bent is meleg volt, arra gondoltam, hűti a hasát (belét) -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
stilo18 #20488 üzenetére
Háát ha ez megnyugtat egy kicsit... azért itt sem volt mindig olyan rózsás a helyzet.
2019 jnúiusában született, 2019 októberében kellett amputálni a bal hátsó lábát,mint ahogy látszik is. Két helyen is megrepedt a csontja, elvittük az állatklinikára ahol ún. merev kötést tettek rá. Egy hétig kellett rajtahagyni a lábán, levettük de már látszott hogy valami nem oké.. a lába vége egyből lefittyent és érezni lehetett,hogy már hidegebb is. Másnapra már kis szaga is volt,de vittük is újra vissza. Sajna igen az volt amitől tartottunk elkezdett üszkösödni..
Jött a választás vagy búcsúzunk tőle vagy megpróbáljuk az amputációt. Anyummal vittük, fel sem merült hogy elbúcsúzunk tőle. Imádjuk a macskákat és Kistigris amúgy is nagy becsben van tartva. A doki miután felvázolta,hogy kockázatos a műtét mondta hogy kimegy 5 percre beszéljük át,hogy mi legyen... Hát az a pár perc, a kezem magam előtt volt egy asztalon összekulcsolva Kistigris belemászott és a szemembe nézett ... áá kész abban a tekintetben minden benne volt, sírva is fakadtunk sose felejtem.
Utána pedig kőkemény két hónap mire teljesen begyógyult a seb. Vitamin tablettát adtunk neki naponta, egyszer a varrat is szétnyílt plusz állandóan figyeltük nehogy felmásszon valami magas helyre.
Azóta persze kigyúrta magát és ő a legenergikusabb, imádjuk.
Ilyen képet is tudok mutatni: -
stilo18
addikt
válasz
_ocsisajt #20489 üzenetére
Most már valamennyire elvan azért, de tényleg az ember szíve szakad meg...tényleg nincs más opciónk
Jobban várom ez miatt, hogy költözzünk az új lakásba, mint azt, hogy már 10 éve külön élünk a szüleimtől, azért az ember ha megszokta ezt, nehezen szokik vissza, még akkor is ha a jó lakhatási körülmények és a tökéletes családszeretet megvan...
Na mindegy, ez már elég off téma
-
_ocsisajt
őstag
válasz
LYézusom, ennivaló!
Stilo: Nagy adag kitartást nektek a szituhoz! Gondolom szegény most azt sem tudja merre van az előre. Vannak olyan cicák aki nem tűrik jól a sok változást.
-
stilo18
addikt
Nálunk szegény cicára rájár a rúd, sajnos ilyen "élvezkedős" képet nem tudok mutatni...
Költözés volt a hétvégén, ugye most volt a műtét meg a lábadozás...
Az új lakásba még nem tudunk költözni a hitelügyintézés miatt, így lementünk arra a pár hétre szüleimhez, akiknek szintén van egy perzsa cicájuk.
Mivel még dolgoznak a szüleim, így nem lehet fent a házban a mi cicánk, (félünk, hogy verekedés lenne, abból meg probléma) így a cicánk a garázs egyik kis "szobájába" lett költöztetve...
Minden reggel lemegyek hozzá, délután ha melóból hazaérek, illetve még este fürdés/lefekvés előtt...
A szívem szakad meg amikor reggel megyek hozzá és egyből mászik fel rám, a nyakamhoz, hogy ebbe a kényelmetlen helyzetbe került- de sajnos most nincs más opcióm.
Panzióba nem akartam adni, ki tudja a műtét utáni hercehurca után hogy viselte volna, hogy még mi sem vagyunk ott...De már csak pár hét, ez van bennem, aztán utána megint aranyélete lesz
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Mikulásbá #20485 üzenetére
Jaja ilyesmi,cuki
Amúgy még nem jöttem rá,hogy miért olyan jó a fal fele fordulva kitekeredve aludni
Annyi már feltűnt ha én bent vagyok a szobámban,akkor előbb odafekszik, nem mindig akar egy légtérben lenni velem, de őriznie kell engem.Ha lemegyek a földszintre,akkor pattan fel és jön utánam. Hozzám kötődik a legjobban a családból... -
válasz
-
stilo18
addikt
válasz
Aranyos nagyon, de az első kép zseniálisan jó amúgy is.
-
Freddy76
addikt
válasz
Gigi01 #20477 üzenetére
Höhö, a mienk is. Mondtam is a feleségemnek december 14-én 6.30-kor, hogy milyen cuki ez a cicus. Mindig jött a kis cuki pofijával, az álló farkával (remélhetőleg ezt itt nem érti félre senki), hangosan dorombolva, én meg imádtam megszeretgetni, ölbe venni, kivinni a konyhába, kávét főzni, majd enni adni neki. Aztán december 22-én 6.30-kor azt mondtam a feleségemnek, hogy a ...va anyját ennek a macskának, már megint felkelt, pedig alhatnék akármeddig, és akkor láttam először a szemeiben azt, hogy szolgám leszel ember, a következő 20 évre.
Szerk.: Pontosítok: a macska szemeiben láttam, nem a feleségem szemeiben.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Meglett a cica!Majd töltök képet,nem tudom milyen.Jövőhéten megyünk dokihoz.Megfürdettem.
Meg vettem bolhaírtót,azt rácseppentettem.Azóta vakarózik ezerrel.
Néztem egy ilyet neki,jó lehet? -
stilo18
addikt
válasz
_ocsisajt #20458 üzenetére
Köszönöm a kérdést
"Kalandos" hét volt.
Hét elején a hányás ugye még a mindennapok része volt.
Kedden megkapta a kontrasztanyagot, mondta is a doki, hogy ezt a macskák nagyon nem szeretik...ment is a küzdelem rendesen az asztalon, hogy beadják neki....megvagyunk, holnap jöhet vissza a cica...
Indulunk a parkolóból, konkrétan épp, hogy kikanyarodtam, behányt a hordozóba szegény
Full tanácstalanság, mondom már hazamegyek, hisz tisztítani kell ..Nedves törlővel szépen áttöröltük, hívtam a dokit, hogy mi történt, visszamenjek-e vele...
Nem kell, annyit adott neki direkt, hogy jó lesz...Rendben, szerdán mentünk röntgenre-mégis jól írtam múltkor, azt hittem máshogy nézik meg.
Megcsinálta, behívott és megmutatta...
Azt mondta, hogy a gyomra felső részén lát egy kis gyulladást, ő nem ettől tartott, hanem hogy a varrat esetleg megsérült és ott van valami szivárgás ami miatt hány a macska folyamatosan...-nem így mondta, nekem mint átlagember ez jött le.
A lényeg az volt, hogy teljesen rendben van a cica, szimplán picit több idő kellett neki a gyógyuláshoz.
Nagy WC is van már neki, a kedve talán mától a régi..
Játszik, és olyan a szeme, mint mindig is szokott lenni...nem matt, fátyolos hanem olyan csillogó ...Szóval...mondható, hogy meggyógyult
Bocsi, hogy hosszú lett
-
Akelaus
senior tag
válasz
Freddy76 #20459 üzenetére
Esélyes, hogy igen.
Szerintem ők azt értik meg amit akarnak.
Nálam éjjel megmászta a konyhaablakon lévő szúnyoghálót. Az még fém, így tök jól néz ki kintről.
Vettem macskahálót az erkélyen lévő szúnyoghálós ajtóra, de ha így megy a konyhaira is rakhatok.
Egyik éjjel arra ébredtem ott nyomul fel, már a felénél járt.
Ma karomvágás, talán nem mászik... vagy de -
Freddy76
addikt
Tegnapi vicces:
Ha a macskánk felidegesít (pl. lábtámadás hajnal 4.30-kor, kaspó leverése - bár ez a múlté, már nincs cserép kaspónk...), és veszekszek vele, szoktam neki mondani, hogy visszaviszem Szigetszentmiklósra (onnan hoztuk). Tegnap reggel ismét megdorgáltam picit, majd autóba ültünk, amivel nem szokott problémája lenni, kifejezetten szereti - most viszont veszettül, mérgesen nyávogott. A hátsó ülésen a feleségem és a lányom próbálták nyugtatni, de hasztalan. Kb. 7-8 perc után mérgesen hátraszóltam: "Ne idegeskedj már, nem Szigetszentmiklósra megyünk, hanem az anyámhoz" - erre a macsek rögtön elhallgatott, és elkezdett dorombolni.
A lányom szerintem még most is vívódik, hogy tényleg értette-e a macska, amit mondtam neki
.
-
válasz
Akelaus #20438 üzenetére
Mi is segítettünk a macskáknak, de csak kicsit meglazítottuk. Mindig egy nagyobb falatot vettek ki azt tömték be gyorsan. Szegények éhesek, de most pár napig lesz elég élelem a gyomrukban. Mivel itt több kiadó apartman is van, remélem akik jönnek a nyáron ellátják a macskuszokat.
-
stilo18
addikt
Sajnos elhúzódik az okmányirodás ügyintézésünk, úgyhogy felhívtam az orvost, hogy miért vinném be a cicát.
Azt mondta ilyen esetben ameddig nem eszik a cica, kB ugyanannyi idő alatt indul meg a wc-zés folyamata...
Mehet már a száraztáp.
Ha megint hányni fog, akkor kell vinnem csak, megnézi röntgennel a hasát...
Azt mondta ha nincs kiütve a cica, eszik, nem kell félni, nincs baj...
Szóval nagyjából amit Ti is írtatok, azt mondta Ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kínai robottaxi indul Európában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Haditechnika, harcászat
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Abus Viantor sisak
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest