Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Van most élő kedvezmény olyan webshophoz, ahol van elfekvőben Spyderco Persistence?
Eltűnt megint... kezdek megbolondulni..."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem az elveszett Spyderco Persistence helyett egy másikat. Érdekes, még a régin nem volt china felirat...Több webshop is nemleges választ adott, végül az ezkes.hu be tudta szerezni. Egy Ruike 661-B is mellé tettem, de az megy vissza a feladóhoz. Nekem ez a fajta nyitószemölcsös megoldása nem vált be. Nem tudom úgy nyitni, mint a Pókos kést. Egyébként minőségre és kinézetre nekem tetszetős, a penge szépen középre zár stb.
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
válasz Donki Hóte #7370 üzenetére
Inkább nem! 😃
A gyanúsan olcsó mindig gyanús, de azért kérdezek, az a biztos."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A Benchmade mennyire népszerű a hamisítók körében?
-
TripleB
senior tag
válasz petipetya #7255 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat.
Szerintem megveszem a Persistence-t majd, de mellé talán mindennaposnak a Byrd Meadowlark 2 is jó lesz.
Ez a Ruike P661-B vajon milyen lehet?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Elvesztettem a Spyderco Persistence bicskámat, helyette keresnék 15-20 e Ft körül utódot. Láttam pár Ganzo-t, CRKT-t ami szóba jöhetne, de a Spyderco alap és Byrd sorozatát nézegetem leginkább.
Legál pengehossz, edc felhasználás, G10 markolat,ennyi a lényeg.
Ti melyik márkát ajánlanátok még?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Tetszetős, gratula hozzá!
Az enyém hasonló felépítésű, csak nincs rajta törővég. Szasza kezét dícséri. 1.4116 a penge anyaga és ovangkol a nyél.
[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
válasz Laca1212 #387 üzenetére
Szia!
Én a Bladeshop-ot ajánlom.
A legolcsóbb a Byrd, a kiképzése nem rossz szerintem.
Nekem Persistence-em van napi használatra. Meg vagyok vele elégedve. Viszonylag olcsón jutottam hozzá egy facebook-os csoporton keresztül."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
TripleB
senior tag
Két taggal bővült a család, legál edc-nek jött egy Spy Persistence, a másik egy gyönyörű Szasza Helvécia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest