Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hiperFizikus

    aktív tag

    válasz velizare #10433 üzenetére

    A tejben tejsav-baktérium van, amitől a tej megalszik és finom aludttej lesz belőle . Az a tejsav-baktérium a tej elsődleges védelmi vonala .
    :)

    Ezt a védelmi vonalat nem is nehéz kikapcsolni:
    1. lúgosító anyagokkal: pl. szódabikarbóna: régen használták, de közvetve TBC betegséget okozott gyerekeknél, és ezért már a múlt század elején betiltották, jól tették .
    :O

    2. A napjaink magas hőmérsékleten pasztörizált teje, az a dobozos tej, teljesen ízetlen, amikor megalszik, és gyakran meg is romlik !
    :F

    No most evvel arra akarok kilyukadni, hogy mivel a tej hétköznapi élelmiszer, ezért mindenki azt hiszi, hogy mindent tud róla . De ők, ha baj lesz, akkor is csak végtelenül dumálni meg vitatkozni fognak róla mint most, egészen a végsőkig .
    :((

    A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés