Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz velizare #10433 üzenetére
A tejben tejsav-baktérium van, amitől a tej megalszik és finom aludttej lesz belőle . Az a tejsav-baktérium a tej elsődleges védelmi vonala .
Ezt a védelmi vonalat nem is nehéz kikapcsolni:
1. lúgosító anyagokkal: pl. szódabikarbóna: régen használták, de közvetve TBC betegséget okozott gyerekeknél, és ezért már a múlt század elején betiltották, jól tették .
2. A napjaink magas hőmérsékleten pasztörizált teje, az a dobozos tej, teljesen ízetlen, amikor megalszik, és gyakran meg is romlik !
No most evvel arra akarok kilyukadni, hogy mivel a tej hétköznapi élelmiszer, ezért mindenki azt hiszi, hogy mindent tud róla . De ők, ha baj lesz, akkor is csak végtelenül
dumálni meg vitatkoznifognak róla mint most, egészen a végsőkig .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest