Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Srácok tud valaki segíteni az ügyben mi ,akkor a teendő ,ha a feletted lakó nem bír magával? Eddig csak hétvégén nem lehetett tőle pihenni ,de most már reggel 6 órakor elkezdi a zajongást és hiába lett neki többször szólva nem hatotta meg.
Valami ötlet vagy tanács jól jönne -
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
A közös képviselő ellopja egy társasház pénzét kb1,5 misit, milyen módon lehet legkönnyebben behajtani?
Árulja a lakását ,amin állítólag igen sok már a jelzálog.
Tényleg van olyan ,ha bíróságra kerülne az ügy és ,ha kapna valami kevés zárkát ,akkor utána már nem kellene neki fizetnie? -
Gedeon31
addikt
Olyan helyzet állt elő ,hogy a közös képviselő lenyúlta két társasház pénzét , ha feljelentésnél illetve később a bírósági ítéletnél van olyan ,hogy milyen összeghatárnál mennyi büntetés járna?
Számít az 1 millió alatt vagy felett lenne ez az összeg? Kicsi sumákolás van most ez ügyben a tényleges kár jóval nagyobb.
-
Gedeon31
addikt
Egyébként nem fenyegetés történik, hanem a barátnőmnek egy volt kolléganője oda írta a Facebookra , akivel évek óta nem is találkozott egy megosztáshoz, hogy hülye vagy te kúrva az ilyennel mit lehet kezdeni?
-
Gedeon31
addikt
Egyik nagybátyám egyedül él és élt is mindig. Végrendeletet szeretne csináltatni és az egyik unkahúgát is bele szeretné venni ,de úgy a leányzó ne tudjon róla . Ezt meglehet valósítani?
Csak a leányzó nevét és címét tudja az elég ilyenkor ?
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben jó párszor látni a Facebookon, hogy bolti kamerák képei, vagy éttermek képei kikerülnek és azokon elég jól látni, hogy ki az illető.
Aláírva lopott nem fizetett.
Vagy pénztárcát lopott és boldog boldogtalan megosztja ezeket, mert jó fej vagyok kapják el őket.Azt sem értem, hogy kerülhetnek ki ezek a kamera képek idegen emberekhez , akik nem érintettek ez ügyben.
Személyiségi jogok ilyenkor nem érvényesülnek vajon, hogy úgy vannak emberek rögtön elítélve, hogy akik ezeket a képeket megosztják nem is tudják mi az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz Magnum_ #10761 üzenetére
A legtöbb kép amit így ki tesznek csak általában pénztár körül készült és semmi nem látni rajta. Ezért is bosszantó szerintem és ezzel bárkit nagy nyilvánosság előtt meglehet nem kicsit alázni.
Arról nem is beszélve, hogy emberek mennyire nem gondolkodnak, hogy semmi bizonyíték nélkül osszák meg és mondanak ítéletet a hozzászolásokban.Ja és ma is láttam egyet, hogy két pasi egymás mellett ül valahol és ki volt írva hogy nem fizettek valahol étteremben.
Ugye ezt is meg kell osztani, mert a sok okos tudja mi az igazság.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz Magnum_ #10763 üzenetére
Engem az bosszant, hogy ez természetes osszuk meg úgy is fogalmunk sincs mi az igazság. Csak látsz egy arc képet és ítélkezünk felette. Szerintem a Facebook nem erre való. Erre meg van a megfelelő szerv.
Ennyire ne érvényesüljön valakinek joga van ahhoz, hogy a megfelelő helyen dőljön el a sorsa, ha bűnt követett el.Mert már a Facebookon elitélik és meg alázzák úgy, hogy nem tudja senki igaz e egyáltalán.
Ezeket le sem szedik és, ha olyat írsz alá vagy más ember , aki egy kicsit racionálisabban gondolkodik, hogy ebből baja lehet ilyet ki tett, akkor azt a hozzászolást törli. -
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Korábbi munkahelyemnek nem sikerült 5 nap alatt elutalni a júniusi béremet a felmondásom után . Már letelt az 5 munkanap az utolsó ott bejelentett nap után.
Milyen lehetőségeim vannak ilyenkor? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest