Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
qestion #1473 üzenetére
Hát reméljük a legjobbakat...
Ariadne: Az azért elég érdekes, mert akkor ha egy videón több ezer ember van, mindtől megkérdezni, hogy fel rakhatlak e? stb.
Akkor rengeteg videót kéne törölni...És ha máshova rakja fel az ember, nem youtube-ra egy másik szgép-ről névtelenül? Akkor mi van? Akkor senki sem bizonyíthatja rám, hogy én voltam, én ültem a gép előtt.
-
-
Ariadne
őstag
válasz
qestion #1459 üzenetére
Ha már nem garanciális, akkor bárhova viheted, ahol meg tudják javítani, akár itt a pH!-n is érdemes körülnézned szerintem. Ha garanciális, akkor viszont ingyen kell javítaniuk.
mod: Ha már kicserélték - ha bemutatják, hogy jelezték feléd, hogy tápcsere kell, és ezt te kifejezetten megrendelted, akkor jogosan kérhetik. Egyéb esetben viszont nem.
-
Ariadne
őstag
válasz
qestion #1412 üzenetére
Elolvastam alaposan, és azt írja, hogy kivetéssel állapítja meg az önkormányzati adóhatóság. Ez pedig azt jelenti, hogy ha vettem egy lakást, akkor amíg nem szólnak (nem jön levélben határozat, hogy fizetni kell), addig tőlem egy fillért nem látnak... Nem valami jól megírt rendelet, de ez szerintem teljesen védhető álláspont. Ha viszont már egyszer kivetették, onnantól be kell jelenteni, ha valami változás történik, ami érinti ezt az adófizetési kötelezettséget.
Egyébként meg költsék gyógyszerre...
-
Ariadne
őstag
válasz
qestion #1412 üzenetére
Attól függ, bejelentett lakóhelyed-e és a számlák a nevedre szólnak, ha nem, akkor fizetni kell. Szintén zuglói vagyok, most halkan káromkodom...
Egyelőre nekem ezzel az a problémám, hogy ugyan honnan kellene ismernem az önkormányzati rendeletet? Amíg ezt nem linkeltem, nem tudtam erről, egyetlen szót sem küldtek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest